reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja kupilam pake na olx i wyrzucilam z5rzeczy bo albo mi sie nie podobaly albo byly poplamione prosilam o foty szczegolowe i ok

f2w3d5qpiiky2yal.png

to super! ja nie mam pojęcia o szyciu, chociaż niektóre kroje spodenek wydają się banalne :) znajoma swoim dzieciom szyje ubranka, materiały piękne, można szaleć :)
Pewnie że można :) ja akurat do tej pory Szyłam rozm pow 80 i czapeczki kominy chusty Bo szyję na zamówienie i takie zapotrzebowanie jest :) wykroje robię albo sama albo przerabiam :) ale dla Dzidzi zrobię wykroje z ubranek które kupię i będzie produkcja :D już 2 pary spodenek malutkich uszylam :) i opaskę :D

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie że można :) ja akurat do tej pory Szyłam rozm pow 80 i czapeczki kominy chusty Bo szyję na zamówienie i takie zapotrzebowanie jest :) wykroje robię albo sama albo przerabiam :) ale dla Dzidzi zrobię wykroje z ubranek które kupię i będzie produkcja :D już 2 pary spodenek malutkich uszylam :) i opaskę :D

Pochwal się co uszylas [emoji5]
Też mam maszynę, ale narazie do przeróbek jakis, na szycie samodzielne brak mi odwagi ale kto wie może z tych nudów i coś by wyszło jakbym poprobowala.

masz jakaś stronkę na fejsie czy coś ? :)

reklama
Czarrownica jutro pykne fotki :) na razie Szyję z materiałów które mam w małej ilości, bo tylko ma takie malusie wystarczy :) zachęcam do popróbowania chociaż :) fajna sprawa i jaka radość :) jak cos służę radą :)
Ja pracuje w transporcie, i dodatkowo Szyję co mnie odstresowuje :)

Paulyna tak mam :) Baby Project , zapraszam do podglądania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry