Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja go zaczęłam używać, jak mam podrażnienie kub strupki po opryszczce. Leczy w trymiga! Mój M śmieje się żebym dziecku nie podkradała
Ale oczywiście kupię mu nowy, bo w ten pewnie już napakowałam paluchami jakiegoś wirusa grypy albo opryszczki.
Ja z kolei przestrzegam przed sklepem intenetowym littlebaby.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ale ok, poszłam, wymusiłam badania, następne mam w przyszły czwartek, no chyba, że w końcu urodzę (termin na środę
)Nooo Kochana leci, leci!!! ani się obejrzysz i Ty tez będziesz już na wylociekatiuszka ja robilam dokladnie tak samo tez tylko kupowalam 0-3. hahaha no bo jak jest od 0 to przeciez na chlopski rozum powinno pasowackuzynka mnie dopiero oswiecila nie dawno zeby kupic na pocztake troche newborn ciuszkow
termin masz na srode o matko to juz za tydzienjak sie troche opozni to zachaczysz o tlusty czwartek, ktory jest 7 lutego
![]()
co do tych ciuszków, to jak Tobie tak tez poradzil, to pewnie moja kolezanka miała rację i newborny będą ok
A wiesz, że zapomniałam o Tłustym Czwartku
:-) kurde...to jak urodzę np. w środę, to już w czwartek pączka nie podjem, nie? chyba nie wolno przy karmieniu
ehhhh najem się we wtorek
ale wtopa