Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Napewno w szpitalu wszystko piora w normalnych proszkach wiec nie ma co przesadzac
taki sztywny z fiszbinami powiadasz??? podeslij może link? i bede wdzieczna za opinie o nimnajwyżej kupie po porodzie.
Kupiłam dzis 1 szt -zwykły raczej ale chyba ma fiszbine. Rozmiar taki jak obecnie bo czekam na te cycki i czekam i nic, tyle ile urosly na poczatku ciazy tyle zostało poki co.
Jak ja wygladam w tym świnstwie-nigdy w zyciu nie nosiłam takiego flaka, zawsze to delikatnie uszywniane z fiszbinami i piekny kształt biustu a tu co.....czuje sie małokobieco)) dlatego tez poczekam do porodu, potem kupie mam nadzieje jakiś solidny do karmienia albo normalny jesli da rade z takim przeczyc.
Dlatego kobietki kochane- kazde linki, kazde wypowiedzi na temat solidnych , usztywnianych biustonoszów do karmienia mile widziane![]()
oj jak ja tęsknie za moimi B
Nie ma sprawy.Oto link do stanika,który zakupiłam.Nie wypowiem sie o nim jeszcze bo czekam na przesyłke ale też potwierdzam,ze w tych miekkich to cyce takie flaki są Nieładne.
ALLES Mama *BLUETTE* usztywniany do karmienia 85 E (2960855488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.