Z tymi pieluszkami wielorazowymi to myślałam nad tym (po tym jak przeczytałam jaką przeciętne dziecko tworzy górę pampersów - śmieci), natomiast pranie -zużyta woda i ścieki z proszkiem też mało eko, także idę na wygodę

i już mam z 5 paczek kupionych na promocjach

kilka paczek i jedna gratis wychodzi
Wkładki wielorazowe z aventa kupiłam - 23 zł na allegro, w smyku za 29 zł widziałam, także nie opłaca się za przesyłkę płacić chyba że więcej rzeczy się kupuje!! a z jednorazowych mam z lovi pudełko i z johnsona - zobaczymy

a i koleżanka przyniosła z baby ono kilka sztuk bo jej zostało.
Co do karmienia próbuje sobie przetłumaczyć, że moje piersi będą cytuję doradce laktacyjnego ze szkoły rodzenia "aparatem karmiącym" - na pewno nie zamierzam świecić nimi na prawo i lewo ale nie popadajmy w paranoję jak przykryjemy się pieluchom flanelową to nic kompletnie nie widać, zamierzam kupić kilka koszulek takich "z dziurą" do biustem żeby się nie musieć negliżować i dam rade

aa i w aucie mam przyciemniane lekko szyby także bez stresu. Nie jestem zwolennikiem wyciągania cyca w miejscach publicznych ale znam kobiety które potrafiły nakarmić dzieciaka i nawet nikt w towarzystwie się nie zorientował... wyjdzie w praniu!!