Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Kochała tę pieluszkę, nawet jak teraz jakąś znajdzie to ja przytula

mikowata Wiki używała silikonowych Avent, ale to chyba dlatego, że jakoś tych obecnie więcej - szczerze mówiąc nie zastanawiałąm się nad tym za mocno. A czy możliwe i dobre wychowanie bez smoczka - na pewno takAle ja na przykłąd ani w pierwszej ciąży ani w tej nie nastawiam się ani na to, że na pewno dam dziecku smoczek ani, że absolutnie nie bo zgryz itp. Na pewno smoczek dla mnie jest do zasypiania i spaceró póki w spacerówce (bo dziecko wtedy jeszcze dżo śpi, a nigdy mała nie bawiła się ze smoczkiem w buzi itp. Nawet jak ostatnio już się do niego bardziej przyzwyczaiła i sama z łóżeczka zabierała i chciała z nim codzić to zabierałąm jej i tłumaczyłam, że smoczek jest ylko do spania i nie było problemu. Moja mała smoczek dostałą dopiero jak już miałą sporo ponad tydzień. I pewnie by go nie dostała bo pięknie sobie bez niego ze spaniem radziłą ale w pewnym momencie zaczęła tak zasysać rączki że aż jej się rany przy paznokciach robiły - miała taką potrzebę ssania. Więc albo te biedne paluszki albo smoczek więc padło na smoczek. Teraz też na wszelki wypadek od razu zakupię ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Dziecko zadecyduje. Nie jestem za naciskiem na jedną z form i jeszcze w dodatku wytykaniem rodziców którzy robią inaczej. (kiedyś przyszła do nas znajoma która ma już 2 dzieci które obeszły się bez smoczków i oczywiście po co ten smoczek itp.... tylko mnie zdenerwowałą...)
Deizzi - tez sie z tym zgadzam, ale nadal często spotykam juz duże dzieciaczki z dydami w buzi (bez potrzeby, lub tylko i wylacznie z chęci świętego spokoju rodzicow)
Tym razem na pewno dokupie tych malych wlasnie. To co z tego, ze za chwilke z nich wyrosnie - z innych rozmiarow tez wyrastaja w tempie straszliwym. Do roku zmienialam malemu komplety ubran co 2-3 miesiace, dopiero w 86 dluzej pochodzil.