Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam do sprzedania parę rzeczy po moim skarbku.Ubranka prane w Loveli/Dzidziuś, bardzo zadbane. Kupując z kilku ogłoszeń, płacisz raz za przesyłkę. Możliwość negocjacji ;-)
Ja tez mam wozek ecru. Obawialam sie, ze bedzie sie brudzil, ale dziecko urodzilam latem i zaryzykowalam. Nie ma wiekszego problemu, od czasu do czasu go pierzemy, jednak kolor nie sprawil problemu zima.
Dziewczyny poradzcie mi...chcemy kupic z mezem czarny wozek... ale oczyiscie inne zdanie ma dalsza czesc rodziny... widze ze duzo osob ma czarny lub ciemny szary. taka moda. Czy kupiłybyscie czarny wozek czy kojarzy wam sie tylko z jednym...?
Wszytskie rzeczy bardzo ladne i kolory żywe... Postaram sie w wolnej chwili zrobic zdjęcia ubranek jakie juz mamy czesc spakowalam do kartoników a te najmniejsze sa w szufladzie.
Aniulkas jak Wam się tylko podoba, to się nie przejmuj innymi. Ja w sumie jak będę chciała ten podwójny wózek kupić, to większość modeli jest właśnie czarna z kolorowymi wstawkami, więc nie będzie innego wyboru. Ważne, żeby się Wam podobał!!