Ostatnia edycja:
reklama
Nigdzie juz nie ide, bo mam 4 torby. Wiedzialam, ze tak bedzie jak pojde z mama
jestem zdziwiona, ze sa tu rzeczy z metkami, nowe. U mnie w miescie nie znalazlam nic fajnego. Nie lubie rozu, ale tym malych ubrania nie da sie oprzec !
moja psina tez jest w szoku haha
Załączniki
Kalinova
Fanka BB :)
My w weekend pojechaliśmy do Ikei do Gdańska, bo oczywiście u mnie w Olsztynie nie ma ;-), myślałam, że może się jakoś zainspiruje ale chyba powiem szczerze dla takiego noworodka mało rzeczy mnie urzekło. Kupiliśmy ich wanienkę, bo taka kompaktowa, pieluszki muślinowe i dywanik do pokoju małego. Dumam nad komodą i szafą.
Kupiliśmy za to nosidło- fotelik z Cybexa Aton 5, bo w Smyku akurat w centrum handlowym obok była promocja po 419 zł, a tak normalnie nawet ponad 500 zł.
Zrobiliśmy też sobie listy, co musimy w domu porobić do porodu i jakie większe rzeczy kupić.
Kupiliśmy za to nosidło- fotelik z Cybexa Aton 5, bo w Smyku akurat w centrum handlowym obok była promocja po 419 zł, a tak normalnie nawet ponad 500 zł.
Zrobiliśmy też sobie listy, co musimy w domu porobić do porodu i jakie większe rzeczy kupić.
MartynaXI
Przyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronny
pieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam 
Załączniki
kb.karola90
Gdzie zamawiałas te pieluszki?Przyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronnypieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam
![]()
MartynaXI
Ciag dalszy zakupow
nowy jest jeszcze kokon, śpiworek w spadku
reszta lumpek 
@kb.karola90 allegro Hubiworld
@kb.karola90 allegro Hubiworld
Załączniki
patuśka
CudeńkaPrzyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronnypieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam
![]()
Blondie
Bedxoe czuc roznice w jakosci pieluszel, nawet po praniu. Niektore po prostu satakie rzadkie i po praniu sie będą sttasznie mięły. A inne beda takie, ze bez prasowania wyhladaja okPrzyszła paczka! Wrzucam fotki. Rożek fajny bo dwustronnypieluchy tetrowe każda innej jakosci, ale mama mówiła że jak je wypiore to będzie ok. W gratisie dostałam badziewna kosmetyczkę i małą pieluszke. Osobno kupiłam jeszcze poduszkę C do karmienia i spania. Upolowalam trochę ciuszkow w lumpie w tamtym tyg, wrzucę osobno co już mam
![]()
reklama
MartynaXI
Nie mam pojęcia czy one beda dobre czy nie... wyglądają ok ale mam pierwszy raz styczność z tetramiCudeńkapowiedz z tych białych pieluch tetrowych któreś od tego sprzedawcy wydają Ci się godne polecenia? Będę u niego robić zamówienie koło lutego i nie wiem, czy tetry brać od niego, czy z Auchan