5th_avenue
Fanka BB :)
Metki są...[emoji6][emoji848] zobacz z boku[emoji23][emoji23]
Ehh, dałam sie nabrać... [emoji23] czy ktoś kiedyś na to wpadnie żeby tego nie wszywac????
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Metki są...[emoji6][emoji848] zobacz z boku[emoji23][emoji23]
Na ciuchach z primarku nie ma metekEhh, dałam sie nabrać... [emoji23] czy ktoś kiedyś na to wpadnie żeby tego nie wszywac????
Tak 32tc... Już wtedy były duże jak na bliźniaki w 32tc... miały po 2200 znajoma rodziła w 37tc i panny miały po 2500...Na ciuchach z primarku nie ma metekfirma i rozmiar jest nadrukowana, zdarzają sie w środku ale łatwiej wypruc niz te przy szyjce
@Heda Twoje córeczki ładnie urosły do tego 32 (?) tygodnia kiedy je urodziłas, gdyby posiedziały dłużej to niezłe kobietki by mogły wyjść![]()
Ja też nie cierpię tych metek. Jak tylko posegreguję ciuszki to nożyczki idą w ruchIdąc za Waszymi radami wybrałam sie do Tesco na dział z dziecięcymi ubrankami. Rzeczywiście, ubranka bardzo fajnej jakości, bez tych bezsensownych metek które od razu trzeba wypruwać (!!!), mięciutkie, kolorowe. Za komplet trzech pajacyków zapłaciłam 35 zł - dzięki [emoji4] Po świętach ruszę z przeglądaniem toreb ubranek które mam po starszej córci i tych które dostałam „w spadku”. Taki plan [emoji6]
@5th_avenue - pokaz pajacyki![]()
To do primarku w PL w przyszłym roku, maja sie u nas otwierać, póki co Tesco itpNa ciuchach z primarku nie ma metekfirma i rozmiar jest nadrukowana, zdarzają sie w środku ale łatwiej wypruc niz te przy szyjce
![]()