reklama
Rozwiązanie
Oczywiście, ze tak.Poza tym poziom progesteronu różni sie w zależności od tego w jakim dniu cyklu jesteś. Tak więc najlepiej będzie po prostu pokazać wyniki lekarzowi i niech lekarz zinterpretuje. Wiele kobiet naczyta się samodzielnie różnych rzeczy w sieci i potem zastanawia sie co im jest i czy aby wszystko na pewno jest w porządku.
Wysoki progesteron może wskazywać na: niewydolność wątroby, ciążę powikłaną zaśniadem groniastym, torbiele jajników, guzy nadnercza, jajników czy jąder. Jest objawem zespołu nadnerczowo-płciowego i występuje w PCOS (zespół policystycznych jajników). Duże stężenie progesteronu może powodować obrzęki, zatrzymanie wody w organizmie, żylaki i wolniejszy przepływ krwi.
[URL="https://zdrowie.tvn.pl/a/o-czym-moze-swiadczyc-nadmiar-lub-niedobor-progesteronu"]Link do: Progesteron - normy, co...
Wysoki progesteron może wskazywać na: niewydolność wątroby, ciążę powikłaną zaśniadem groniastym, torbiele jajników, guzy nadnercza, jajników czy jąder. Jest objawem zespołu nadnerczowo-płciowego i występuje w PCOS (zespół policystycznych jajników). Duże stężenie progesteronu może powodować obrzęki, zatrzymanie wody w organizmie, żylaki i wolniejszy przepływ krwi.
[URL="https://zdrowie.tvn.pl/a/o-czym-moze-swiadczyc-nadmiar-lub-niedobor-progesteronu"]Link do: Progesteron - normy, co...
No właśnie wyniki dostałam telefonicznie, bo jestem przeziębiona i nie chce wychodzić z domu.Oj przepraszam usunęłam przypadkiem post.
Kiedy masz wizyte u gina?
A nie masz norm na wyniku z lab?
Warszawa.Mogę zapytać skąd jesteś?
No właśnie chyba tak zrobię. Ale jak sprawdzałam normy w internecie to mam chyba za duży. Mocno chora nie jestem. Raczej przeziębienie, katar, kichanie.A mocno jesteś chora??
A nie można zadzwonić żeby Ci podali normy?
reklama
reklama