Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczytaj o różnych testach nipt i różnicach w nich, bo nifty to taki sobie test, tylko bardzo rozreklamowany i droższy.Dzięki dziewczyny. Dużo się mówi, żeby nie czytać internetu w takich przypadkach ale mi akurat to pomogło. Dużo pokrzepienia dostałam. Zrobimy nifty. Terminacji nie rozważamy.
A robiłybyście amniopunkcję w tym przypadku?
Może nie miała jeszcze omówienia wyniku. Bo amniopunkcja jej się po prostu należy poniżej 1:300.A dostałaś takie skierowanie od lekarza?
Może nie miała jeszcze omówienia wyniku. Bo amniopunkcja jej się po prostu należy poniżej 1:300.![]()
omówienie wyniku mam jutro o 10. Ale na ocenie mam komentarz, ze wskazaniem do amio.Właśnie nie pamiętałam od jakiego wyniki kierują. Ja bym na bank zrobiła amino mając skierowanie, ale u mnie wyniki był wyższy i się nie należało
Mi też pappa mnóstwo nerwów i stresu przyniosla. Jakby się zdarzyło że byłabym w drugiej ciąży, to od razu robie nipt a pappe odpuszczam.Uważam, że lekarz czy ktokolwiek inny powinien wyjaśnić pacjentowi na czym polega to badanie. Bardzo dużo nerwów kosztuje odebranie takiego wyniku. Moja bliska koleżanka dostała wynik ryzyka zespołu Downa 1:31. To wpłynęło na moją decyzję że ja tego testu nie robiłam ( jednak obecnie chyba zrobiła bym inaczej, wtedy podjęliśmy decyzje że nie robimy tych badań). Koleżanki córka jest zdrowa nie wiadomo z czego wynikały takie wyniki. Jedyne co bym polecała to umówić się na badanie połówkowe u dobrego lekarza z dobrym USG, ocenić dokładnie serce malucha. Oczywiście najważniejsze badać v się sprawdzać wszystko i tak dalej ale ja ci życzę spokojniej ciąży mimo wszystko.