reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Okej mały padł.... biedny się rozchorował.... więc już nie chciałam go męczyć... najwyżej dzisiaj nocke zarwę...

Natkusia
a no cicho... jakiś czas temu też przyszłam tu się udzielać ale co to był za snens jak i tak wszytkie tam siedziałyśmy.... no ale mam nadzieję ze teraz już bedzie dobrze :-)

Powodzenia na szczepieniu! Ja też się zawsze denerwowałam ale nie ma czego :-D Michaś to dzielny facet! ;-)
Ja też mam herbatkę na brzuszek i laktacyjną z Hippa jak chcesz to ci wyślę z ubrankami! Dzisiaj mąż dostał wypłate to będe miała jak wysłać ją :-D

Necia
my też jakoś niedługo na Usg bioderek idziemy! Oj mały bedzie płakał bo tego nie lubi... to już trzecia wizyta! Poprzednie były wzorowe :-)

Ooo hej Sleepy! Co tam u ciebie!!?? :-) Aaaa piękne zdjęcia!! Nareszcie pokazałaś swoją buzie!! Buzi dla małego przystojnika i mamusi ślicznotki! :************

Ostatnia edycja:
reklama
dobra, ja tez jestem :) nie obiecuję się za dużo udzielac bo moja królewna jest absorbująca, ale chętnie zajrzę od czasu do czasu :) A Wy nie zapominajcie o staraczkach bo one potrzebuja naszej wiedzy i wsparcia

Ewika no dyć że się cieszymy! :-)

Fifcia oki doki, będę czekać :-) ojj ale i tak mam stresa.. będę beczeć razem z nim jak coś :-p mam czas do pt się psychicznie przygotować! Biedny Konradek .. :-( ucałuj go od cioci..

Donia wpadaj do nas jak znajdziesz czas i ucałuj Amelcie :*

rozrusza się wątek.. już ja się o to postaram! :cool2:

I fakt.. nie zapominajmy o staraczkach!

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki.. Niedawno skończyłam połóg no i wczoraj z małżowiną przytulaliśmy się :-) ALE.. dla mnie to nie było przyjemne :-( nie bolało.. ale miejsce cięcia mnie piekło i tam w środku też coś nie tak.. jakby coś przeszkadzało :sorry2: Długo tak będzie??

Oj mordy wy moje. Co ja bym bez was zrobiła ;)
Wogule to proszę o połączenie mnie w związek malżeński!!Chce ktoś taką żonę jak ja???
natkusia miałam cc więc nie pomogę. ale nawet po cc pierwsze razy nie były przyjemne

Ostatnia edycja:
reklama
ewika: w mym sercu na zawsze pozostanie sil, ale skoro ona już tylko na prv :( to może my tu jakiś mały romasik i tego tamtego... dodam jako mój atut, że ... będę mieć drewniane wizytówki!;)

dzięki fifka, ale ja tam swoje wiem..:confused2:

mój mały waży 6,64! byliśmy w piątek na szczepieniu:) jedna z Pań tu obecnych napisała mi, ze "kawał chłopa". trudno się nie zgodzić - po mamusi;)

kurcze dziewczyny.. tyyyyyyyyle bym wam chciała napisać a nie mam czasu! dziś spędzam dzień z siostrą męża i znowu dupa z pisania. A że jestem po paru drinkach, to wenę mam jak rzadko kiedy;P sorki że odpisuje nie każdej.. donia, nat: :*

Ostatnia edycja:
Do góry