Klaudia1996!
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nan 1Czym dokarmiasz?
No to jaki ma sens odstawianie nabiału u Ciebie, skoro podajedz bmk w mm?Nan 1
Właśnie dzisiaj kupiłam nowe mleko nutridiom na alergię , tak byłam u lekarza mówił że to raczej alergia że albo mleko albo coś zjadłam … wysypka sama z siebie przeszła i pojawiła się znowuNo to jaki ma sens odstawianie nabiału u Ciebie, skoro podajedz bmk w mm?
Odstawiłaś nabiał po konsultacji z jakimś lekarzem?
Po czym wcześniej ta wysypka zeszła?
Oj mleko nutramigenWłaśnie dzisiaj kupiłam nowe mleko nutridiom na alergię , tak byłam u lekarza mówił że to raczej alergia że albo mleko albo coś zjadłam … wysypka sama z siebie przeszła i pojawiła się znowu
Gdyby to była alergia to raczej by ta wysypka tak sama z siebie nie zeszła.Właśnie dzisiaj kupiłam nowe mleko nutridiom na alergię , tak byłam u lekarza mówił że to raczej alergia że albo mleko albo coś zjadłam … wysypka sama z siebie przeszła i pojawiła się znowu