reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wysypka u trzylatka swedzaca w nocy

reklama
Bardzo proszę o odzew. Czy już wiadomo co to było i jak się sprawa zakończyła. Czytam i nie wierzę bo jakbym czytała o mojej dwulatce. Najpierw prawa ręka, potem prawa strona brzucha, następnie uda. Śpimy pod kocami bo gorąco więc kołdry pochowane. Nic nie pomaga. Trzy wizyty u lekarza i nic. Dziecko płacze, nie może spać. Błagam o pomoc jeśli ktoś ma jakieś informacje 😭

Bardzo proszę o odzew. Czy już wiadomo co to było i jak się sprawa zakończyła. Czytam i nie wierzę bo jakbym czytała o mojej dwulatce. Najpierw prawa ręka, potem prawa strona brzucha, następnie uda. Śpimy pod kocami bo gorąco więc kołdry pochowane. Nic nie pomaga. Trzy wizyty u lekarza i nic. Dziecko płacze, nie może spać. Błagam o pomoc jeśli ktoś ma jakieś informacje 😭
Zejdzie samo po 2-3 tygodniach. Mam nic nie pomogło. 🙈

U nas 2 lata temu miał syn. Miał wtedy 4 lata. Nikt nie umiał nam pomóc. Pediatra przypisywał różne maści i nic. Pojawiło się na brzuchu z jednej strony później ręce i uda po jednej stronie a później niż było wszędzie. Trwało to z 2-3 miesiące. Jakoś od kwietnia do połowy czerwca. W końcu jak mielismy mieć wizytę u dermatologa to wszystko zeszło, tydzień przed wizytą. Już nie wróciło. Na początku nie swędziało pierwsze tygodnie ale później po 4-5 tygodniach jak było tego więcej to zaczęło swędzieć syn nie mógł spać. Wiązaliśmy to ze świeżbem ale lekarz wykluczył no i u Nas nikt nie miał żadnych objawów. Teraz od 2 tygodni córka 2 letnia dostała na prawej nodze z tyłu nad kostką. Myśleliśmy że jakaś pokrzywa poparzyła, ale patrzymy że od kilku dni idzie do góry i już jest na udach. Myślę że będzie to samo co syn 2 lata temu. Jak to czytam to może racja że wywołuje to jakiś wirus. Chyba nie jest to mocno powszechne bo lekarze nie wiedzą jak zareagować. Może coś nowego bo lekarze nie kojarzą objawów.

Do góry