• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wywołanie poronienia

Aneczka85_01

Fanka BB :)
Dziewczyny potrzebuje porady . OM miałam 26.5 i tydzień temu gin powiedziała ze nie wyglada to dobrze bo był pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale powiedziała ze już powinien być zarodek . Dzisiaj miałam wizytę i obraz usg wyglądał tak ze pęcherzyk był owalny i w nim już nie było tej obręczy ciałka żółtego , była jakaś kropka w środku i lekarz wypisała mi skierowanie do szpitala na wywołanie poronienia . Byłam w szpitalu i powiedzieli mi ze dadzą leki ale łyżeczkowanie napewno będzie . Powiedziałam im ze lekarz mi mówił ze są podane tabletki na wywołanie i ze nie będzie potrzeby łyżeczkowania . Lekarz się zaśmiał i zapytał czy ona dala mi te tabletki bo w szpitalu to inaczej wyglada . Ze podają leki które powodują tak jakby rozluźnienie macicy i szyjki i lyzeczkuja.. okropnie się boje. Dzisiaj to 6t5d . Jutro podzwonie do innych szpitali i zapytam jak to wyglada . Któraś może mi powiedzieć ? Okolice Opola , Kędzierzyn , Strzelce op.

reklama
reklama
Wczoraj miałam zabieg . Żałuje ze nie zgodziłam się odrazu bo okropnie bolały skurcze po tabletkach . Wieczorem wyszłam już do domu i dzisiaj mam podjechać bo zastrzyk imunoglobiny . Czuje się dobrze i teraz czekam na skierowanie na specjalistyczne badania
Bardzo mi przykro, też przez to przechodziłam. Ściskam Cię mocno jakbyś potrzebowała się wygadać to możesz śmiało pisać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry