Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nadzerka prawdziwaW zajściu pewnie sama nadżerka nie przeszkadza, ale może mieć wpływ na szyjkę w trakcie ciąży.
Nie wiem co miał na myśli Twój lekarz - i co oznacza "żywa"
Cytologię miałam ale bez materiału bo lekarz który robił cytologię nie widział nadżerki, z cytologi wyszła 2 grupa i zapalenie którego tez leczyć nie chciał. dziś dopiero byłam u innego lekarza który dał leki na zapalenie powiedziałam o tym ze chce dzidziusia dał wiec bezpieczne leki i powiedział ze jest pęcherzyk wiec owulacja na dniach a jakbym dostała miesiączki to wtedy dał inne leki. Chciałabym poznać opinie dziewczyn które były w ciąży z ta nadzerka i czy miały jakieś komplikacjeNo to wszystko zależy od tego jak duża jest ta nadżerka i czy miałaś pobieraną cytologię tak by na wymazie uwzględnić też materiał z niej pochodzący.