• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

To wykresy Ani. Nie wiem dlaczego nie zaznaczyla sie waga urodzeniowa.Wpisalam 8 pomiarow a pokazuje mniej.

Załączniki

• chart.png
    chart.png
    10,6 KB · Wyświetleń: 105
  • chart1.png
    chart1.png
    10,5 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Nie wyobrazacie sobie jak sie ciesze ze Darus zaczyna Nadrabiac
mm mi tez nie zaznaczylo ... ja myslalam ze dlatego ze ponizej 2.5kg ale moze urodzeniowej nie zaznacza

a moja niunia urodziła się z wagą 4650 i 62 cm długości. Teraz ma 6 miesięcy i 1 dzień a 7.11.2008 ważyła 8470 a długośc ciała 81,5. Małą ubieram w ubranka na 74/80 lub w miesiącach na 9/12 miesięcy :)

Witamy serdecznie, mój Misiek jak się urodził miał 60cm i ważył 3930, na dzień dzisiejszy(5 miesięcy i 25dni) nie wiem ile ma wzrostu ale waży 7490, to chyba nieżle:-)

Dziś po szczepieniu waga7800 wzrost 68 no i według siatki centylowej to ona jest minimalnie poniżej tego środka W ogóle ja uwazam że Zuzka ma taką normalną wage no i kazde dziecko teraz może wyglądać róznie a potem to jak wyrośnie to różnie bywa .No ale chodzi mi oto że zdenerwowała mnie troche dziś pediatra no bo do mnie z tekstem ze ona jest tłusta spasiona i jak to możliwe że na piersi :wściekła/y:

dodajmy ze to taki szkieletor nie kobieta i wszystkich by odchudzała np do siostry piętnastoletniej męża która ma 1.75 / 50 kg i super figure ze jak bedzie tak dalej zarła to zrobi sie taka spasiona jak matka:szok:

zobacze jak dalej bedzie jak bedzie mi chciała dalej dziecko odchudzać to sie przepiszemy do takiej fajnej w moim odczuciu babki która nam robi usg i raz byliśmy jak Zuzia byla chora moim zdaniem ma dobre podejście do dzieci no ale jeszcze sie zastanowie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry