reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

To wykresy Ani. Nie wiem dlaczego nie zaznaczyla sie waga urodzeniowa.Wpisalam 8 pomiarow a pokazuje mniej.

Załączniki

• chart.png
    chart.png
    10,6 KB · Wyświetleń: 88
  • chart1.png
    chart1.png
    10,5 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Nie wyobrazacie sobie jak sie ciesze ze Darus zaczyna Nadrabiac
mm mi tez nie zaznaczylo ... ja myslalam ze dlatego ze ponizej 2.5kg ale moze urodzeniowej nie zaznacza

Miko miał 3600 a i tak nie ma tego na wykresie, więc chyba nie ma NIE BO NIE, a nie z powodu wagi.

a moja niunia urodziła się z wagą 4650 i 62 cm długości. Teraz ma 6 miesięcy i 1 dzień a 7.11.2008 ważyła 8470 a długośc ciała 81,5. Małą ubieram w ubranka na 74/80 lub w miesiącach na 9/12 miesięcy :)

a moja niunia urodziła się z wagą 4650 i 62 cm długości. Teraz ma 6 miesięcy i 1 dzień a 7.11.2008 ważyła 8470 a długośc ciała 81,5. Małą ubieram w ubranka na 74/80 lub w miesiącach na 9/12 miesięcy :)
Witaj :-)

Rosna nam dzieciaczki slicznie :-) Ciekawe ile moja teraz ma...

Witamy serdecznie, mój Misiek jak się urodził miał 60cm i ważył 3930, na dzień dzisiejszy(5 miesięcy i 25dni) nie wiem ile ma wzrostu ale waży 7490, to chyba nieżle:-)

dzisiaj ważyłam córcię i ma już 8700...z tego co wiem to teoretycznie na 6 miesięcy dziecko podwaja wagę urodzeniową więc myślę margo, że całkiem nieźle :)

Dziś po szczepieniu waga7800 wzrost 68 no i według siatki centylowej to ona jest minimalnie poniżej tego środka W ogóle ja uwazam że Zuzka ma taką normalną wage no i kazde dziecko teraz może wyglądać róznie a potem to jak wyrośnie to różnie bywa .No ale chodzi mi oto że zdenerwowała mnie troche dziś pediatra no bo do mnie z tekstem ze ona jest tłusta spasiona i jak to możliwe że na piersi :wściekła/y:

dodajmy ze to taki szkieletor nie kobieta i wszystkich by odchudzała np do siostry piętnastoletniej męża która ma 1.75 / 50 kg i super figure ze jak bedzie tak dalej zarła to zrobi sie taka spasiona jak matka:szok:

zobacze jak dalej bedzie jak bedzie mi chciała dalej dziecko odchudzać to sie przepiszemy do takiej fajnej w moim odczuciu babki która nam robi usg i raz byliśmy jak Zuzia byla chora moim zdaniem ma dobre podejście do dzieci no ale jeszcze sie zastanowie

reklama
Do góry