reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

wzrost i waga....

anku

Początkująca w BB
witam mamuśki 4-latków
mój kubek waży 18 kg przy wzroście 112 więc każde spodnie także na nim wiszą.

reklama
Witam wszystkie Mamusie!
Mój Michałek waży 21 kilo,a wzrostu ma prawie 120 cm.Pewnie odziedziczył to po tacie który ma prawie 190,od małego jadł dosłownie wszystko,choć naprawdę w ogóle po nim nie widać,że tak lubi wcinać:)):-)Pozdrawiam Ela

Niewiem ile moja mała ma wzrostu,bo bilans 4 latka dopiero przed nami,ponieważ od września mamy stale jakiś problem i się odwleka.Mała waży 17 kg i jest dość wysoka jak na swój wiek.Tak twierdzi nasza pani doktor:-)

andzia_82

Zaciekawiona BB
Mój Kacperek mierzy 108 cm i wazy niecałe 21 kg on potrafi duzo zjesc tego co lubi choc nieprzepada za miesem co toleruje to tylko kolteta z piersi kurczaka i nic wiecej choc w ciagu dnia woła bardzo czesto o cos do jedzenia to nie widac tego ponim ma to po tacie ;-)

reklama

korni

Wrześniowe mamy'08
moja madzia 24,7 i 112cm, i ze wzrostem i z wagą jest w 97 centylu, ale lekarka napisała że ma nadwagę i że powinna napisać nawet otyłość:zawstydzona/y:
ograniczamy słodycze, zachęcamy do ruchu... zobaczymy, mamy kontrolować wagę co pół roku w przychodni:sorry2: