Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
XA jak najbardziej amortyzatory posiada, tylko że są dość twarde i ich obecności za bardzo sie nie odczuwa.....Jeśli mowa o dobrym amortyzowaniu to praktycznie tylko wózki na czterech dużych nie skrętnych kółkach, bardziej podchodzace pod klasyczne.
Zainteresowało mnie o tych amortyzatorach, sprawdziłam na stronie producenta, ale tam w opisie wózka nigdzie nie piszą, że ma amortyzatory. Możesz mi opisać w którym miejscu sie znajdują?
Bo model XA z 2010 ich nie ma.
no właśnie słyszałam co nieco na temat tej gondoli a konkretniej że model z 2009 jest ciut większy niż z 2010 więc jak coś to kupie pewnie model z 2009ja rodzę w czerwcu więc będzie pewnie cieplutko :-) a powiedz mi KASIK masz może jakieś zdjęcia tego wózka???
dziękuje za odpowiedź :-) ja nie musze chodzić po schodach bo mam winde w bloku a mieszkam na 13 piętrzea jak to jest z amortyzatorami przy XA??? kuzynka mówiła że kiepsko...troche mnie to zmartwiło bo zależy mi żeby nie bujało dzieckie tym bardzoej że rodzice mieszkają na takiej wiosce gdzie nie ma chodników tylko zwyczajne błotko i same dziury
![]()