Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Przed ciaza moja waga mi odpowiadala tzn przy wzroscie 176 waga 72-74 a teraz po ciazy waze 68

Ostatnio pomyslalam ze moze zaczac stosowac tabletki antykoncepcyjne,po nie ktorych dziewczyny tyja
wolalam siebie ciut bardziej przy kosci
:-)
hurrra, w końcu ktoś ma ten problem, co ja. Nie, żebym sie cieszyła z cudzego nieszczęścia, ale na każdym forum dla mam które znalazłam jest tylko jak sie pozbyć kg. a ja też mam odwrotny problem. Przed ciążą ważyłam normalnie: ok. 57 do 59 kg przy 174cm, jak dla mnie było ok, czułam sie idealnie ale w czasie ciąży na początku ...schudłam dość dużo, miałam 54kg. Do takiej wagi wróciłam 2 miesiące po porodzie, czyli jakiś rok temu. Od tego czasu walczę uparcie o każdy kg. bo wyglądam delikatnie mówiąc...niezdrowo. Rzecz w tym, że już niemal mam wagę sprzed ciąży, ale i tak wyglądam chudo, tj. nie tak jak kiedyś przy tej samej wadze. No i wystarczy parę dni nieuwagi (np. zapomnę jedzenia do pracy, nie mam czasu a dużo zajęć) a już kg albo dwa w dół:-(