Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo ćwiczyć, siłownia, fitness. Mięśnie się wtedy wyrobią i nie będzie widać kościa do tego zwiększa się apetyt.
Non stop słyszę, że powinnam przytyć. Jest to wkurzające, w Polsce panuje stereotyp określonej sylwetki. Najgorzej jak ktoś odchodzi od normy. Aby trochę przytyć potrzeba też na to czasu.
168 cm i 48 kg fajnie.
To prawda. Wystarczy poszperać w YouTube:
YouTube - Fitness - Sweet Booty Punishment Workout
YouTube - Fitness - 550 Rep Muscle Murder Workout
Bardzo ładnie kobieta wygląda bo dba o siebie. Nic jej nie brakuje.
Nie słuchaj bzdur. To nędzne stereotypy które są tworzone z zazdrości. Czy chuda kobieta nie może być atrakcyjna? Daj sobie spokój z tyciem, jest OK.
168 i 48 kg. fajnie???? to jest spora niedowaga :/
Jakis amator chudzielcow sie tutaj napatoczyl (bez obrazy dla was chude mamy) ale napisales dwa posty i to w tym temacie tylko...poszukaj chlopie innego forum...czy wszedles tu tylko po to by utwierdzac kobiety w przekonaniu,ze ich chudosc jest piekna a wazac 50 kg.+ to zbrodnia...
Ja mam 170 i waze 61 kg. dla Ciebie pewnie jestem grubas....
W spoleczenstwie to raczej dominuja takie stereotypy,ze nikt nikomu nie kaze tyc
caly czas jest moda na chudosc
wiec nie pisz mi tu czlowieku,ze chudzielce w polsce maja zle ....
chude chca byc grubsze te grubsze chca byc chude...
Ty lubisz zero cyca i dupy -OK.
ale sa faceci,dla ktorych kobiece krztalty sa na pierwszym miejscu
kobieta usmiechnieta,zadowolona z siebie i z zycia jest sama w sobie atrakcyjna i nie wazne czy wazy 45 czy 85 kg. Amen.
przyznaj sie ile sam wazysz