reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Za mały pęcherzyk ciążowy

aniolek254

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam mały problem, poroniłam już dwa razy i teraz jestem na początku 3ciej ciąży. Wczoraj byłam u lekarza i pęcherzyk ciążowy ma 1,04cm a lekarza,, system,, określił wiek ciąży na 4tygodnie1dzien. Wg okresu powinien być 5tyg2dni, a patrząc na rozmiar pęcherzyka 1,04cm powinno na komputerze pokazać ponad 5tygodni a nie 4w1d. Jestem zaniepokojona i zastanawiam się co myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Ja dziewczyny też już po porodzie. O budziłam się w porę z tym wpisem hihi gdzie moja córcia zaczyna już 8 tydzień hihi. Urodziłam 11.08 i uwierzcie poród miałam jak na filmach ledwo zdążyłam dojechać do szpitala, mało braljo i bym w aucie urodziła albo i w domu.
Gratulacje ❤ 🥂
Ja też późno dałam znać, że już maluszek jest na świecie, bo nie wiedziałam w co ręce włożyć 🙆🏻‍♀️
Niech córcia rośnie zdrowo 😍
My już 18 tydzień ⏳
reklama
I jak? Po wizycie? :)
Podwoił dawkę euthyroxu. Teraz póki mam 25 mam brac po dwie rano a potem jak skończę pudełko to brac euthyrox50. W międzyczasie zrobic morfologie i tSh i przyjsc za 3-4 tygodnie bo wszystko jest ok. Znow sie dzidzia nie ruszała. Leniwa czy jak? Dzis ja czuje tak sporadycznie ale to wcześnie jeszcze wiec może się rozkopie :]

Podwoił dawkę euthyroxu. Teraz póki mam 25 mam brac po dwie rano a potem jak skończę pudełko to brac euthyrox50. W międzyczasie zrobic morfologie i tSh i przyjsc za 3-4 tygodnie bo wszystko jest ok. Znow sie dzidzia nie ruszała. Leniwa czy jak? Dzis ja czuje tak sporadycznie ale to wcześnie jeszcze wiec może się rozkopie :]
Jak ja już bym chciała pójść na wizytę 🙈
A ta dopiero 03.03. Mój mały dziś daje mi nieźle popalić 🤷‍♀️ zastanawiam się, czy coś mu nie pasuje np.to co jem, pozycja leżenia czy tak mu dobrze, że chce mi dowalić 😃

Ja pamiętam że córka tak kopala mnie po zebrach ze sie potem ruszac nie mogłam. Ciasno mu moze :D ja bym chciala juz czuc te porządne ruchy. A tak to zachodze w glowe ze nie wodze ruchow ma USG.

Ja pamiętam że córka tak kopala mnie po zebrach ze sie potem ruszac nie mogłam. Ciasno mu moze :D ja bym chciala juz czuc te porządne ruchy. A tak to zachodze w glowe ze nie wodze ruchow ma USG.
Już niedługo i znów będziesz obolała ;)
Mój też na wizytach spokojny jak anioł 😃 i zawsze jest odwrócony tak, że nie można uchwycić buźki 🙈 A miałaś kopniaczki po pęcherzu? Bo czasem tak mi dziwnie tam i się zastanawiam czy usiadł tam na nim czy co? 😁

Już niedługo i znów będziesz obolała ;)
Mój też na wizytach spokojny jak anioł 😃 i zawsze jest odwrócony tak, że nie można uchwycić buźki 🙈 A miałaś kopniaczki po pęcherzu? Bo czasem tak mi dziwnie tam i się zastanawiam czy usiadł tam na nim czy co? 😁
No czasem na pecherzu czuje wiekszy ucisk to wiem że się gdzieś tam kreci. A jak kopie to sie jeszcze nie obrócił. Łobuz jeden. Chcialabym juz byc w Twoim wieku ciążowym . A z tym pecherzem to bedzie coraz ciekawiej ^^

No czasem na pecherzu czuje wiekszy ucisk to wiem że się gdzieś tam kreci. A jak kopie to sie jeszcze nie obrócił. Łobuz jeden. Chcialabym juz byc w Twoim wieku ciążowym . A z tym pecherzem to bedzie coraz ciekawiej ^^
Nie strasz 🙈 To moja pierwsza szczęśliwa ciąża i nie wiem, czego mogę się spodziewać 😃 dobrze posłuchać Ciebie 🌷

Nie strasz 🙈 To moja pierwsza szczęśliwa ciąża i nie wiem, czego mogę się spodziewać 😃 dobrze posłuchać Ciebie 🌷
Ratunku, :( po paru dniach nie czuje małej wiem że jest jeszcze wcześnie ale jak to możliwe że przedtem czułam jak się wieści A teraz Nie? Czy sobie wmawiam ? Tydzien temu byłam u lekarza i mówił że wszystko wporzadku, troche swiruje ze brzuch mi nie rośnie :(

reklama
Ratunku, :( po paru dniach nie czuje małej wiem że jest jeszcze wcześnie ale jak to możliwe że przedtem czułam jak się wieści A teraz Nie? Czy sobie wmawiam ? Tydzien temu byłam u lekarza i mówił że wszystko wporzadku, troche swiruje ze brzuch mi nie rośnie :(
Od kiedy nie czujesz? W ogóle?
Czasem po prostu dzieci są mniej aktywne.

Do góry