moim zdaniem tak, trzymam kciuki załatw dziś ten progesteronMyślisz że jest jeszcze szansa na utrzymanie jak wezmę progesteron?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moim zdaniem tak, trzymam kciuki załatw dziś ten progesteronMyślisz że jest jeszcze szansa na utrzymanie jak wezmę progesteron?
Nie wiem, nie jestem lekarzemMyślisz że jest jeszcze szansa na utrzymanie jak wezmę progesteron?
Niekoniecznie. Progesteron wydziela się pulsacyjnie, wiarygodny wynik to 2 badania w ciągu dnia. Rano może Ci wyjść 13, po południu 20Progesteron wynik z dzisiaj 13,9 czyli spadł..
Też tak myślałam, ale na innym wątku ktoś napisał, że niby aż takiego skoku być nie możeNiekoniecznie. Progesteron wydziela się pulsacyjnie, wiarygodny wynik to 2 badania w ciągu dnia. Rano może Ci wyjść 13, po południu 20także nie powinnaś się tym mocno sugerować.
Też tak myślałam, ale na innym wątku ktoś napisał, że niby aż takiego skoku być nie może![]()
Wzielam progesteron, konsultacja telefoniczna lekarz kazał brać 3xdziennie.Hmm to może rzeczywiście nie aż tak, ale może np. 13 do 16 jest możliwe? Kiedyś widziałam takie wykresy, ale chyba tego nie znajdę
Tak czy siak - dziewczyny mają rację, dziewczyny mają rację - lepiej go brac. najbezpieczniejszy poziom progesteronu w 1 trymestrze to 25 ng/ml.