• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Za niski progesteron?

Okres powinnam mieć 17 kwietnia. Korzystałam z aplikacji i miałam bardzo regularne cykle. Chociaż wielkość pegerzyka ciążowego 1,63cm też wskazuje bardziej 6-7 tydzień, ale nie widać zarodka. Może poprostu nieudolnie zrobione USG, nie bardzo się znam (patrz załącznik), bo do mojego lekarza przyjeżdża pani doktor i to ona robi USG, poczytałam opinie i nie są najlepsze jeśli chodzi o USG u niej.
Ja już od wczoraj łażę w kółko i się martwię dlatego dziś przy okazji innych badań, zrobiłam jeszcze HCG i progesteronu i w sumie chyba w następnym tyg. Pójdę gdzieś zrobić USG.
No to owulacja raczej nie była opóźniona. Idź wcześniej na usg bo może ciąża się zatrzymała i nie ma sensu jej podtrzymywać przez duphaston. Jeżeli jednak to kiepskie usg to jest szansa, że jednak coś tam jest więcej niż tylko pęcherzyk.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry