reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
a ja pozwalam Maciusiowi oglądać rano sezamkowy zakątek, jest tam elmo na widok którego moje dziecko dostaje aż czkawki z radości ::), program trwa ok 20 minut i dzięki temu ja mogę się umyć i coś zjeść, poza tym czasem telewizor jest wyłączony więc myślę , że wilkiej szkody dziecku nie robię

Wczoraj Filip dostał gryzaczek ;D I jak widać właśnie o to chodziło! Może sobie go spokojnie ze wszystkich stron do buzi wkładać i już mniej się irytuje niż przy próbie włożenia smoczka drugą srtoną lub przy próbie zjedzenia żółtej nogi Zebulooo, która nie wchodzi mu do buzi ;D Fotki oczywiście już są, wkleję na waek zdjęciowy razem z wakacyjnymi :)

co do |TV - to już za chwilkę dobre beda teletubisie

szczerze polecam

jak Piotrek miał ok 11 - 16 miesięcy - to był jedyny moment jak siedział grzecznie i ogladał :)

teraz juz ogląda je bardziej ruchowo, np razem z nimi tańczy lub skacze - ale i tak jest to bajka w którą warto zaopatrzyć viseo(dvd)tekę

azik pisze:
co do |TV - to już za chwilkę dobre beda teletubisie

szczerze polecam

jak Piotrek miał ok 11 - 16 miesięcy - to był jedyny moment jak siedział grzecznie i ogladał :)

teraz juz ogląda je bardziej ruchowo, np razem z nimi tańczy lub skacze - ale i tak jest to bajka w którą warto zaopatrzyć viseo(dvd)tekę

Podpisuję sie pod tym rękami i nogami ;D
Daria do dziś lubi Teletubisie, choc juz "wiekowa panna" ;)

Ja też polecam teletubisie, kiedyś to była jedyna bajka którą Ola oglądała w skupieniu

a co do telewizora to często jest u mnie włączony i nie uważam żebym robiła dzieciom krzywde
poza tym wole włączyć bajkę Oli niż słuchać marudzenia kiedy jest spiąca a ja nie mogę jej poczytac np. bo musze zająć sie Maksem ::) Przy dwójce maluchów czasem trudno opanować sytuacje , zwłaszcza jak sie jest cały dzień samemu
telewizr bywa pomocny
choć wiadomo że bez przesady
staram się Oli często czytać, śpiewamy piosenki, rysujemy razem..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry