reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
Czy ktos ma taka zabawke albo podobna. To nie jest chodzik a taka zabawka w ktorej dziecko ni to siedzi ni to wisi ;)Amazon.com: Baby Einstein Discover and Play Activity Center: Baby

Kasia ja ja mam .......swietna sprawa .........maluszek moze sie w niej wyszalec ...wyskakac.....my jej juz dawno uzywamy ......tam pisze ze mozna wsadzac dziecko jak ma 4 miesiace ..ale ja zaczelam wkladac patryka jak mial skonczone 5 .bo nie chcialam zeby sie wysilal:-) :-) :-)

a tak to wyglada w uzyciu:-) :-) :-) :-)

Załączniki

• Picture 087.jpg
    Picture 087.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 64
Asiu to sie nazywa "baby activity center" albo "exersaucers" Produkuje to min. baby einstein, evenflo. Ja dzis chyba wezme Patryka do sklepu wsadzego do kilku i wybiora te ktora mu sie najbardziej spodoba, hihi.
Te tez jest fajny ProductList

Teressko Twoj Patryk jak zwykle cudny.

nam tez lekarz odradzil, ja duzo poczytalam na ten temat i prawie wszedzie pisza ze chodziki sa nie zdrowe i odchodzi sie juz od nich, ale wiem ze i tak wiele mam z nich kozysta. Ja pytalam kolezanek , ale zadna z nich nie korzystala, wiec my sobie tez podarujemy

reklama
Katinj wlasnie uwielbiam te sklepy w ktorych mozna wszytsko dokladnie obejzec i powsadzac dziecko do kazdej zabawki itp i zobaczyc ktora najbardziej sie bawi i mu sie podoba:-)

Dlatego tez pytam was o zdanie na temat chodzika bo ostatnio jak bylismy w takim sklepie Brian swietnie sie w nim bawil poprostu tak sie cieszyl ze nie chcial z niego wyjsc:happy:

No wlasnie ja tez slysze na ten temat ze chodziki zel wplywaja na nozki ale jeszcze nigdzie tego nie wyczytalam.Tylko tak sie zastanawiam ze jesli zle wplywaja to dlaczego sa produkowane:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry