• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zabawki dla rocznego dziecka

Ewwson

Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,

Poszukuję zajmującej, ciekawej oraz interaktywnej zabawki dla córeczki. Ona lubi jak zabawka coś do niej mówi albo grają melodyjki, wykonuje wtedy swoje rozbrajające 'tany tany' 🤣.
Ostatnio zauważyłam u niej ogromne zainteresowanie zwierzątkami, jak oglądamy np. książeczkę z serii Kicia Kocia i Nunuś ' kto mieszka w zagrodzie' to bardzo żywo i entuzjastycznie reaguje na zwierzątka. Pomału już stara się je rozróżniać, jak mówię jej jakie wydają odgłosy, jednak chciałabym tu pogłębić temat i pomóc jej żeby było łatwiej przyswoić i nauczyć się jakie zwierzątko co robi itd. Na spacerku jak widzi psa lub kota mało nie wyskoczy mi z wózka z radości 😁 A na razie nie możemy sobie pozwolić na zwierzaka, więc fajnie byłoby pozwolić jej poznać się bliżej się z zabawkowymi przyjaciółmi.

Pliz polećcie mi jakąś interaktywną zabawkę, najlepiej, żeby też była językowa, żeby młoda miała okazję poobcować z innym językiem i się z nim 'osłuchać'.

Ostatnia edycja:
reklama
Może troche tendencyjnie - szczeniaczek uczniaczek z fisherprice?
Oki, może nie dodałam w poście, ale też bardzo interesują mnie funkcje danej zabawki 😊 A tego szczeniaczka da się przełączyć na tryb angielski? Czy już ma wgrany jeden wybrany język? Bo chyba kiedyś go widziałam u bratanka i z tego co pamiętam to była tylko wersja polska.

Mądra sowa z pepco 👍 ma odgłosy zwierząt, mówi wierszyki, śpiewa, jeździ, macha skrzydełkami i nie trzeba wydawać dużo kasy (40zl)
Mhm brzmi dobrze 😉, ale czy ma wersję z jęz. ang? Wcale nie przeczę, bo to pewnie super zabawka, ale chyba tym razem szukamy konkretnie tego typu podobizn zwierzątek takich bardziej gospodarskich albo kota/psa. Córka bardzo polubiła te zwierzaki 😊

Na pewno funkcję angielski/polski miał kubuś puchatek - ale nie pamiętam jak na zabawka się nazywała...

PS. Szczeniaczek uczniaczek też miał wersję PL/ANG
Tak? A bo może bratanek miał jakąś starą wersję, bo ta zabawka już swoje lata ma 😊 oczywiście zabawka fajna, mi się podoba, ale mamy już na tej samej zasadzie podobnego misia z clementoni, więc nie chciałabym powielać, bo mają podobne funkcje.

Moja coś takiego lubiła. Jak bratanek dostał a miał 2 latka ona roczek to bardzo jej się podobała i tez kupiliśmy.
Dotyka się danych rzeczy i wydają dzięki, kolory, części ciała, np mówi czerwony-truskawka jest czerwona
Wiec dziecko się uczy. Są różne tryby można zmienić język na angielski

Załączniki

• 3E342AF0-C70B-4D39-9C4C-3E757A2D2284.png
    3E342AF0-C70B-4D39-9C4C-3E757A2D2284.png
    264,6 KB · Wyświetleń: 114
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry