ZielonaMamma
Fanka BB :)
Moja córka odkryła łowienie rybek (na magnesy). Jejku, super zabawka! Złowi wszystkie, krzyczy na mnie, że mam ułożyć, i znowu łowi. Sama wyciągnęła z szafy zabawkę synka, ja myślałam, że jest jeszcze za mała 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mamy akurat chińską podróbkę, wersja ileś w jednym@ZielonaMamma to te rybki z clementoni?
Moja też nie ma, obejrzałam dokładnie. I sprawdziłam, czy za którymś razem może nie włączają się wierszyki, ale nie, świnia uparcie chrumkałaMoja arka nie ma przełącznika, a kupiona była parę lat temu. Te wierszyki to już mi się po nocach śniąwczoraj w sumie pierwszy raz fajnie bawiliśmy się arką z synkiem.
A to bardzo dziwneMoja też nie ma, obejrzałam dokładnie. I sprawdziłam, czy za którymś razem może nie włączają się wierszyki, ale nie, świnia uparcie chrumkała![]()
Niestety nie dziwne. Pierwsze wersje nie miały wierszykow. Były sprzedawane taniej. Wierszyki były w późniejszej wersji. Sama kupowałam używana i szukałam wersji z wierszykamiA to bardzo dziwne![]()
A, to nie wiedziałam że są dwie wersje. Sama posiadam arkę, po dziecku z rodziny, więc nie jest nówka blaszka, ale wierszyki posiada. Są bardzo ładne, swoją drogą. Tylko lektor mógłby byc ciut wyraźniejszy.Niestety nie dziwne. Pierwsze wersje nie miały wierszykow. Były sprzedawane taniej. Wierszyki były w późniejszej wersji. Sama kupowałam używana i szukałam wersji z wierszykami
Też bym szukała, gdybym wiedziała, że wierszyki są. Zabawka o wiele ciekawsza mi się wydaje niż taka z odgłosami zwierząt tylko.Sama kupowałam używana i szukałam wersji z wierszykami