Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Youtube na tym polu nie jest już wiarygodny. Za dużo sponsorowania, lokowania produktów.
Najbardziej w poznawaniu opinii pomaga mi allegro.
moje dzieci lubiły arkę. Niestety sprzedałam. A dopiero teraz by z niej skorzystały. Z tych wierszyków. Moim zdaniem to zaczęła dla ok 2 letniego dziecka, a nawet większego. Patrzę jednak na nią z perspektywy czasuKupiłam, bo była polecana i ogólnie mam do niej sentyment. Ale mojemu synowi spodobał się jedynie niebieski przycisk na pianinku. Niczego innego więcej nie dotyka, nic więcej go z niej nie interesuje![]()
Ale w niej nie ma wierszykówmoje dzieci lubiły arkę. Niestety sprzedałam. A dopiero teraz by z niej skorzystały. Z tych wierszyków. Moim zdaniem to zaczęła dla ok 2 letniego dziecka, a nawet większego. Patrzę jednak na nią z perspektywy czasu
wydaje mi się, że były. Już nie pamietamAle w niej nie ma wierszykówsą odgłosy zwierząt, odgłos płynięcia, melodie.
możliwe, ze starszą wersją. Starsze nie miały wierszykowA może ona ma jakiś przełącznik gdzieś ukryty? No u mnie nic nie mówi, tylko odgłosy zwierząt, melodyjki z kosza z rybami i warzywami![]()