ZielonaMamma
Fanka BB :)
Serio?Kuchnia z ikei na ten moment 500 ziko, wiec tak samo drogie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio?Kuchnia z ikei na ten moment 500 ziko, wiec tak samo drogie![]()
No właśnie niestety teraz wszystkie sieciówki tak podrożały, a jakość podobno dużo niższaSerio?ja kupiłam za 300 z zestawem garnków, przyborów kuchennych, kubków, talerzów, misek i sztućców. Nowe. Niecałe 2 lata temu.
Nie chcę być narzekaczem, ale jak sobie obczaiłam tę stronkę, to sporo produktów gdy spojrzeć na zdjęcia w powiększeniu (swoją drogą zdjęć jest mało i takiej sobie jakości) ma na opakowaniach piękne chińskie znaczki, więc pewnie są tak eko jak większość staffu z aliexpress. Nie mam nic do ali, tylko po co płacić pośrednikowi z Łańcuta, jak można kupić u źródła?Okej. Ja mam troszkę inne podejście. Jestem EKO i staram się nie kupować rzeczy z plastiku, więc drewniane zabawki to dla mnie lepsza opcjaSprawdzałam również kuchnie o której Pani wspomniała i jednak jest ona gorzej wyposażona.
Serio?ja kupiłam za 300 z zestawem garnków, przyborów kuchennych, kubków, talerzów, misek i sztućców. Nowe. Niecałe 2 lata temu.