reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

zazdroszczę......
sprawdzałam na tym Play.com i te tablice są po 17,19funtów to raczej mi się nie opłaca no i jest tylko ten jeden kolor ...

reklama
I ile taka mata u Was kosztuje? Bo wczoraj ogladalam je na allegro, u nas ok. 100. A Lego np. drogie macie? Wiem,ze np. w Berlinie zabawki sa nawet 2x drozsze niz u nas

to juz wiem co Julcia dostanie na gwiazdkę :)))))
ona nadal ma szła rysowania, malowania itp az sie Panie w przedszkolu zachwycają :))

ja ta wodna mate mam i jakos niunka niezbyt zainteresowana , kuzynka przywiozła mi ja z Anglii na 2 latka julci i kosztowała jakoś 80zl...

Justyna zalezy na jaka promocje sie trafi i dokladnie co sie chce. Dla mnie lego zawsze jest drogie, nawet ak tanie :p

Olo np pod choinke dostanie takie cos:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3880588/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys+and+games%7C14417629/c_2/3%7C15701449%7CLego+and+construction+toys%7C14417829/c_3/4%7Ccat_14417829%7CLego+and+Duplo%7C14417832.htm

a za mate dalam cos kolo 15 funtow i Olo ma taka z odglosami zwierzat i mowiacymi literki.
Olo uwielbia malowac na tym, a ostatnio nawet zaczal literki sobie przepisywac :)

(jeny, chyba z 5 razy jednego posta zmienialam... :) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tylko ze te ceny trzeba pomnożyc razy 4,20 chyba i klocki wychodzą cenowo prawie tazk samo....a ta mata na nasze wyjdzie ok 60zł

fajny ten warsztacik no ale drogi

Ostatnia edycja:
Do góry