reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Carioca - pierwsza jest sliczna ale chyba nie swieci i nie gra...a to prznajmniej dla mojego explorera jest najwazniejszy motyw poznawczy hehe:-D Chybaze sama bedziesz muuuczec i beeeczec:-p;-):szok:
Te mate Smiki mam, z tym ze ze zwierzetami dzungli ...o matko, moje dziecko nauczy sie jak robi slon a poczciwa polska mucka :no:;-):-D Tak czy siak musze ja odnalezc.

:-D:-D:-D:-D:-D

luandzia, pomecze cie troche:sorry2:
jak duzo jest wymaiwanych slow wtym stoliku? caly czas nie weim, co wybrac. za stolikeim przemawiaja 2 jez.(ang i franc) ale ejsli slow jest niwieel, to chyb nie warto sie kucic na ten francuski i wybrac plac zabwa, gdize z opisu wynika, ze duzo slowek moze sie dziecko nauczyc

:-D:-D:-D:-D:-D

luandzia, pomecze cie troche:sorry2:
jak duzo jest wymaiwanych slow wtym stoliku? caly czas nie weim, co wybrac. za stolikeim przemawiaja 2 jez.(ang i franc) ale ejsli slow jest niwieel, to chyb nie warto sie kucic na ten francuski i wybrac plac zabwa, gdize z opisu wynika, ze duzo slowek moze sie dziecko nauczyc

W trybie nauka liczy do 10, śpiewa alfabet , mówi nazwy chyba 5 kolorów , nazwy kształtów, cześć , otwarte , zamknięte , światło włączone , światło zgaszone, chyba w górę w dół jeszcze chyba coś było....nisko wysoko ale nie jestem pewna
w trybie zabawa jest bardzo dużo melodii i co najważniejsze nie są to jakieś dźwięki z piekła rodem

Carioca - pierwsza jest sliczna ale chyba nie swieci i nie gra...a to prznajmniej dla mojego explorera jest najwazniejszy motyw poznawczy hehe:-D Chybaze sama bedziesz muuuczec i beeeczec:-p;-):szok:
Te mate Smiki mam, z tym ze ze zwierzetami dzungli ...o matko, moje dziecko nauczy sie jak robi slon a poczciwa polska mucka :no:;-):-D Tak czy siak musze ja odnalezc.

tak, pierwsza wiec odpada. Przychylam się ku tej z Fischer Price. W sumie nie tanie te ich zabawki, ale faktycznie jakies przemyslane, ze Stasio je lubi i go zajmują.

reklama
Do góry