reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
zakupilam Staszkowi taką zabawkę i pełen sukces, bawi się, gra, wrzuca te kuleczki, walnął dziadka młotkiem :-) polecam

KOLOROWE CYMBAłKI Z MłOTECZKIEM I PIłECZKAMI (445246171) - Aukcje internetowe Allegro

carioca, bo ze stasia bedzie stolarz i juz sie przyzwyczaja do mlotka:-D:-D

ano wiadomo, co dziecko to pomysł na zabawkę :)
teraz siedze na allegro i szukam zabawek dla Stasia bo dostalismy 350 zł na roczek. Macie jakies propozycje? Cos edukacyjnego, przyszłościowego i ... żeby nie zbaierało zbyt wiele miejsca :blink:

.

teaz wlasnie inwestuje w zabawki, bo jultika ma duzo kaski uzbieranej
na razie zamowilam tylko ten Wodny swiat kubusia puchatka

majandra, zapomnialam o tym kocie w worku, kiedys o tym pisalas:zawstydzona/y:. musze zakupic

Majandra - na czym polega ta gra? Kojarzy mi sie z Zagatkami smoka obiboka i powiedzialabym ze sa bardziej adekwatna do wieku Stasia. Jak sie w te gre bawicie?
Tmadzik - a widzisz to nie kupie tej zabawki na allegro tylko w smyku :)

Aha, juz sobie doczytałam na czym polega Kot w worku ;-) Swoją droga przyszła mi na myśl taka zabawa, która chyba jest na tej płytce z zabawami: do woreczka/pudełka wrzyca się przedmioty (np. łyżeczkę, kulkę, misia) i dziecko po nie sięga, za jakis czas bedzie umialo powiedziec co to jest :tak:

jak juz wspomnialam na glownym bylismy wczoraj na zakupkach dla julitki i oprocz znikopisu i kredek zakupilam malej jescze:
telefon ze sluchawak, mowiacy po angielsku- ale miala frajde! n ie dala nam go dotknac, tylko sama naciskala guziczki:-D:-D:-D
klocki- przypomnialo mi sie dziecinstwo i ja buduje domki, a jultika w nie (doslownie do srodkaa:-D) wchodzi i psuje:-(
takie smieszne kolko na dlugiej raczce do prowaDZANIA
kota w worku
domino
2 ostatnie pozycje jescze nie rozpakowane, zeby dziecko nie dostalo oczoplasow:-D:-D

spedzilismy w tym sklpiw chyba ze 2 godz. podobalo mi sie duzo roznych rzeczy, ale w sumie to wiekszosc z nich polega na tym samym. np mnostwo jest sorterow ksztaltow, tylko w innych oprawach, a my mamy garnuszek na klocuszek, wiec po co inne? albo duzo roznych piramidek, baczkow.
zastanawiam sie jescze nad magicznym domkiem i traktorem ze zwierzakami: wydaja realne glosy i trakotr fajnie buczy, nawet swiatla mu sie swieca.

aaaaa, zapomnialam o najwaznieszym: bani mydlane! az musialam je schowac, bo julitka mi nie dawlaa spokoju a ja juz sily nie mialam:-D:-D

reklama
Donkat ja tez uwielbiam takie zakupki dla malej .

Jak jestesmy w przychodni to w poczekalni jest taki stolik dla dzieci I Angelka jest pochlonieta zabawa.I wlasnie chcialam jej to kupic Finger Fun Table (FFT) - Play Furniture -
Ale ta cena:eek::szok:

wlasnie tez tego szukalam, ale nie moglam znalezc sa podobne zabawki na allegro, ale ja wole na zywo najpierw zobaczyc

dodatkowow, musze powiedziec, ze sprawdzilam ceny allegro z tymi, ktore ja placilam w sklepie i jestem milo zaskoczona. czasami na allegro sie nie opalaca robic zakupow:no:

Do góry