majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No ja niestety nie mam tego luksusu, bo Maciek śpi godzinę (na ogół 2 razy), poza tym mąż wraca późno, w dodatku my nie mamy drzwi w pokojach, więc dużo nie mogę zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Staskowi pozwalam na ogladanie bajki na wieczor czyli 18.30-19.00...ale i tak Stasiek raz patrzy raz zajety 'swoimi' sprawami. Wiec tv nie przykuwa az nadto jego uwagi...lubi ale ja nie pozwalam jej oglądać TV (zazwyczaj dzisiaj był wyjątek) niestety teściową nic to nie obchodzi i czasami jej włącza
na szczęście rzadko u niej bywa ;-)
Ja wszytsko robie 'ze' Staskiem - sprzatam, gotuje...ide do wc ( a on sie bawi, gdzies...), jade do mechanika, myjni, na zakupy itdTo co robisz z Zuzią jak musisz coś w domu zrobić albo wyjść do wc?
Wiesz, ja też robię większość z Maćkiem, ale on mi nie daje nic zrobić, bo wszystko rusza, wyrzuca, itp.Szczególnie jak gotuję. Bo on musi wszystko widzieć, dotknąć. A do wc to jak? Zamykasz drzwi, a Stasiek sam zostaje? Jak nie zamykam to Maciek przybiega do łazienki po chwili, a jak bym zamknęła, to wolę nie myśleć co by zrobiłJa wszytsko robie 'ze' Staskiem - sprzatam, gotuje...ide do wc ( a on sie bawi, gdzies...), jade do mechanika, myjni, na zakupy itd
Wyjatek: mylam okna jak zasnal.
ja na klopie, on na nocniku i mówimy siku lub eeee. Potem papierkiem sie obcieramys A do wc to jak? Zamykasz drzwi, a Stasiek sam zostaje?
sam zostaje, co mu sie moze stac? czasem zostawiam drzwi otwarte...A jak gotuje Stasiek rozpracowuje swoja szufladke, albo i dwie, albo trzyWiesz, ja też robię większość z Maćkiem, ale on mi nie daje nic zrobić, bo wszystko rusza, wyrzuca, itp.Szczególnie jak gotuję. Bo on musi wszystko widzieć, dotknąć. A do wc to jak? Zamykasz drzwi, a Stasiek sam zostaje? Jak nie zamykam to Maciek przybiega do łazienki po chwili, a jak bym zamknęła, to wolę nie myśleć co by zrobił![]()
Oj, kochana, dużo się może stać. Ja już to sprawdziłam. :-sam zostaje, co mu sie moze stac? czasem zostawiam drzwi otwarte...A jak gotuje Stasiek rozpracowuje swoja szufladke, albo i dwie, albo trzy![]()