reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Smyk jest raczej drogi. Wodny Swiat kosztuje 71 zika - tyle ja placilam, nie wiem skad ta cena? na ich stronie, tak? Ale fajne sa zabawki firmy Smiki ( chyba firmowka Smyka bo nigdzie indziej ich nie widzialam ) ladniejsza od Fishera, takie w stylu Tiny.

kuzynka zachwalal te firme i chyba mowila ze w tesco sa ich zabawki

reklama
Byłam, ale u mnie w Smyku brak. Nie mogłam się dopchać do obsługi. Oliwka trochę rozrabiała i podarowałam sobie. Ludzi jak mrówek. :wściekła/y:

Ja zamawiałam jakieś dwa tyg temu na allegro 2 sztuki dla Oliwki i jej kuzynki zapłaciłam 39 zł za szt. teraz w takiej cenie nie znalazłam.
Karton (mam nie rozpakowane w sobotę obie panienki zostaną) jest większe od laptopa jak pisała Hurda.

Swoją drogą niezłe kokosy zbijają na allegro.

Udało mi się zwrócić podrobioną Kuchnię Kubusia Puchatka i dzisiaj kupiłam bezpieczną i oryginalna w Selgrosie za 120 zł na allegro sprzedają je za 165 zł + przesyłka :angry:

Na Mikołaja kupiłam książkę o Kubusiu, a właściwie piosenki + muzyczkę (z boku jest panel gdzie puszcza muzykę do odpowiedniej strony). Spróbuję poszukać zdjęcia. :-)

Jeśli chodzi o zabawki "Smiki" to mamy traktorek ze zwierzątkami. Na allegro są droższe niż w Smyku. Wykonane są bardzo porządnie. Nie mają ostrych krawędzi. Oliwce podobają się zwierzątka już potrafi je odkładać na odpowiednie miejsca.

Ostatnia edycja:
ja teraz sie wzdragam przed zakupami zabawek an allegro, bo nie raz zauwazylam, ze jest drozej niz wsklepie a po doliczeniu przesylki to juz w ogole!!!!!!!!!!!!:szok:

zakupy zabawkowe jecze przede mna. pojde jak sie przewala tlumy na mikolaja.

Dlatego ja zakupy świąteczne na allegro zrobiłam wcześniej :-) Teraz kupione zabawki mogą nie przyjść na czas to po pierwsze a po drugie i chyba najważniejsze to ceny :szok:

reklama
Dlatego ja zakupy świąteczne na allegro zrobiłam wcześniej :-) Teraz kupione zabawki mogą nie przyjść na czas to po pierwsze a po drugie i chyba najważniejsze to ceny :szok:

ja wczesniej zawsze lubilam miec wszystko z gory zaplanowane, kupione i z glowy.
jednak po 7 wspolnych latach z P udzielilo mi sie od niego, ze wszystko na ostatnia chiwle, bo przeciez sie zdazy:baffled:

Do góry