U nas garnuszek na klocuszek to ostatnio Natalkowy hicior! No i jescze słonik FISHER PRICE - SŁONIK Z KLOCKAMI (435595023) - Aukcje internetowe Allegro tylko fakt o ile w przypadku garnuszka dźwięki mnie nie wkurzają to ten słoń może denerwować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Donkat, my też to mamy. Jest super. Maciuś kuma o co chodzi, choć nie do końca, nie kuma, że jak się naciśnie "guziczek" to z komina leci piana, ale myślę, że go to jeszcze nie interesuje, sama piana za to tak:-) No i uwielbia jak puszczam łódkę z tygryskiem, kubusiem i prosiaczkiem po wodzie. Próbuje ją złapać:-) tak samo jak puszczam ich ze zjeżdżali, nie na dąża i śmieje się przy tym. Polecam.
![]()
w Ikei są tego typu zabawki, bardzo fajne io niedrogie zresztą.
to nie jest stolik co prawda: IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Kolejka
agulka, ty kiedys pisalam o wodnym siwecie puchatka? fajne to jest? adas kuma o co chodzi/ bo to jest niby od 2 lat, achcialabym cos kupic malej do wanny, bo nie ma sie czym bawic:-(
dopiero teraz odpisuję, jest zachwycony, Dzieci sie kąpią razem ,ale od kiedy ta zjeźdzalnia zamontowana jest do wanny, to jak Maja wchodzi to sie drze, albo ją wypycha z wody.Bo on sam chce się tym bawić
Adaś am naciska, by zjeżdzali i nawet potrafi pianę z komina wydobyć
Nie wiem jak teraz stoją na allegro, ale ja trafiłam chyba z promocją bo dałam 24 zł + koszt przesyłki, a niedawno patrzyłam to były już po 58zł + kosztykupie na pewno, tylko nie mam czasu zobaczyc jaka jest cena wsklepie, czy sie oplaca tylko na allegro?
Nie wiem jak teraz stoją na allegro, ale ja trafiłam chyba z promocją bo dałam 24 zł + koszt przesyłki, a niedawno patrzyłam to były już po 58zł + koszty
w skl;epie widziałam powyżej 50 zł