reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Nie mam pojęcia co 5 latce kupić pod choinkę.
Agulka - jak osotanio bylam w Empiku to natknelam sie na polke"kreatywna" i tak wlasnie byly rozne rozniste zabawki typu szydelkowanie, koralikowanie, dinozaurowanie, malowanieu lampionow, lepienie garnkow i to za przystepna cena okolo40 zika. Nie wiem, moze 5 latka jest na to za mala ale ja gdybym to 'wtedy' dostala padlabym z wrazenia, posikala z radosci itp Zobacz na allegro.

reklama
ja mam na oku dla hanifki >>>SKOCZEK ZEBRA KLIK<<< i pytanie do was jak myslicie dobry pomysl spodoba sie hani, a moze ktoras ma albo miala taki skoczek i moze cos na jego temat napisac

Znajoma znajomej ;-) ma coś takiego i podobno dzieciaki szaleją jak się spotykają. Nie wiem tylko, na ile jest to spowodowane odwiedzinami a na ile rzeczywistą atrakcyjnością zabawki :happy:

JA nie mam żadnego pomysłu na prezenty :no: A Pawełek marzy o rakiecie :szok:

lubi ale ja nie pozwalam jej oglądać TV (zazwyczaj dzisiaj był wyjątek:sorry2:) niestety teściową nic to nie obchodzi i czasami jej włącza :wściekła/y:na szczęście rzadko u niej bywa ;-)
a co to stolika to bardzo ładny tylko te krzesełka chyba za "dorosłe" dla Zuzki chciałabym żeby miały oparcia z boku (dlatego między innymi nie kupiłam tego stolika w rossmmanie) chyba za dużo oczekuję i w końcu niczego nie kupię :wściekła/y:

cała góra domu jest przystosowana do Zuzi więc jak idę do łazienki to otwieram drzwi i nie ma problemu a co do innych czynności to jak Zuzka śpi albo po 16 jak jest W ewentualnie zabieram ją ze sobą (no i od jakiegoś czasu jest niania)

reklama
Do góry