reklama
Ja kupiłam kilka książeczek w realu "mała krówka", mała owieczka, mały piesek, mała...... są w nich krótkie wierszyki i dosyć fajne obrazki
Poza tym kupuje małej książeczki z naklejkami takie dla dwulatkow np. ze zwierzątkami ze wsi, jak karolinka znajdzie odpowiednią naklejkę, to ją przykleja. Potrafi taką książeczkę zrobić w jeden dzień.
Potem ją sobie ogląda jeszcze przez dlugi czas. 
Poza tym kupuje małej książeczki z naklejkami takie dla dwulatkow np. ze zwierzątkami ze wsi, jak karolinka znajdzie odpowiednią naklejkę, to ją przykleja. Potrafi taką książeczkę zrobić w jeden dzień.
Świetnie sprawdzają się wszelkiego rodzaju zabawki edukacyjne, np. klocki. Idealna zabawka powinna i bawić i rozwijać. Ja swego czasu swojemu młodszemu rodzeństwu pokazałam grę memory - chyba wszyscy znają?!
świetnie uczy i rozwija pamięć. ostatnio kupiłam w magdalence chrześniakowi i mam nadzieję, że jemu też się spodoba.
mój synek za klockami nie przepada tzn tylko sorter go interesuje ,ewentualnie ja ukladam a on rozwala
uwielbia rowerek biegowy śmiga jak szalony i książeczki różnego typu kupiłam mu również bajki z baby tv o kolorach, zwierzętach i wesołych instrumentach.

Dokładnie. Zgadzam się, najlepiej jest, gdy dziecko bawi się, a jednocześnie uczy. Również stawiam na rozmaite gry i zabawki edukacyjne. Gry memory nie kojarzę, na czym ona polega? Słyszałam od znajomej o tej galerii Magdalenka. Mówi, że jest tam taniej niż w Krakowie no i że mają szeroki asortyment. Chyba się tam przejadę w przyszłym tygodniu i poszukam czegoś nowego dla mojego synka.
ja od czasu kiedy jest mała Mi
bardziej zwracam uwagę na wszystko
rzecz jasna niby, ale zabawki zwłaszcza 
Mała dostała nawet w prezencie płytę Avida i muszę powiedzieć, że jestem pewna, że nie dość, że Mania rozwija się dobrze to płyta służy także innym dzieciom
gdy np wpada siostra ze swoim malcem
także nie dość, że trafiła w gust Mani to jeszcze Wiktorowi również pasuje
szukajcie takich rzeczy
aha i w ogóle płyta jest dziełem pani psycholog więc jest to pewność, że nie mamy w rękach bubla. polecam!
Mała dostała nawet w prezencie płytę Avida i muszę powiedzieć, że jestem pewna, że nie dość, że Mania rozwija się dobrze to płyta służy także innym dzieciom
Podziel się: