Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beatko, tak z FP, ma spluczke i nawet papier toaletowy![]()

no tego nie było z papierem toaletowym
Lilka jest super a co on jeszcze ma za funkcje?
no ja Mirka nie pomogę bo Michała niania odzwyczajała a nie ja:-(ja przyszłam na gotowe ale z tego co pamiętam to nocnika nie lubiał i zaczął na toaletę po męskujaki nocnik polecacie taki najprostrzy, czy taki na toalete ( tzn ten juz na pozniej ) .........pytanie do doswiadczonych mam

Beatko to jest typowy pchacz
potem jak dziecko bedzie wieksze mozna tam troszke zmienic
nie ma zadnych melodyjek co mnie cieszy akurat
ale nie moge ze moja 3 latka ma swietna zabawe nim![]()

no ja Mirka nie pomogę bo Michała niania odzwyczajała a nie ja:-(ja przyszłam na gotowe ale z tego co pamiętam to nocnika nie lubiał i zaczął na toaletę po męsku![]()

dziecko samo dojrzewa do tego nic na siłę ale zabawa z nocnikiem jak najbrdziejnie przejmuj sie , u mnie tez pewnie bedzie tak samo . Jak sie przeprowadzimy to bede miala mniej czasu dla malego i bedzie mial nianie
ale poki co chce sprowac , raczej jako zabawe niz faktycznie przestawienie na nocik .......jeszcze jest zawczesnie![]()
Mirka sukcesów nocnikowych zyczę:-)
kupiony w Niemczech 200 złotych taniej niż w Polsce więc się opłacało:-) poza tym mam nadzieję ze posłuży i następnemu dziecku ;-) a przede wszystkim po prostu nie mogłam się powstrzymać jak tylko go zobaczyłam, wszystkie sprzęty do tej pory miała unisex więc chociaż to;-)

i mówi, że chce kupić Majce na urodzinki:-) czy to nie za wcześnie???? od kiedy nasze dzieciaczki mogą bajki ogladać???? bo mi się wydaje że chyba jeszcze za wcześnie bedzie....
hmmmmm