Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karina to mój Chicco Pick up bardzo podobny do Graco i ma mega duży kosz na zakupy
![]()
![]()
![]()

Jagoda witaj kochana,gdzie Cie przywiało hehe miło Cie tu widzieć
Co do klocków i zabawek drewnianych to ja jednak wolne te plastikowe po prostu bardzo mi sie podobaja,wydaje sie bardzo uczące i rozwijające.
Jak byłam mała marzyłam o takich zabawkach....Muszę was odwiedzić na odpowiednim wątku Jagódko.
, a jak sprawa, bo pamiętam, że 21 miała być ?
. Ja nadal wożę synka w spacerówce, bo do przedszkola mamy prawie 3km, Krystian nie daje rady przejść tej odległości, dlatego cieszę się że zainwestowałam w porządną dużą spacerówkę, która nadal się sprawdza
.Karina ja tylko napisze ze Graco slyna z tego ze trzeszcza
czytalam kiedys opinie na innym forum i kazda mama posiadajaca Graco narzejkala na to ze wozek spoko fajny ale trzeszczy
ponoc to wina tego ze on ma duzo plastikowych czesci
Graco osobiscie nie mialam,pisze co czytalam
acha moja kolezanka co ma trojke dzieci przerobila w sumie 11 wozkow i Graco zdecydowanie odradza

Dzieki Lilka za informacje na pewno wezme to pod uwage![]()
Dziękuje Aniu ;-)No i juz sama nie wiem...
Anineczko, super prentuje sie wozeczek
no i wlasnie jest lekki i wygodny... moze powinnam kupic cos takiego... mam JEEPA na wieksze wypady, na zime (wygodny, duzy...) a teraz kupic taka mala spacerowke - na zakupy do marketu, na moze jakis urlop i tak by byla w aucie... ojoj... sama juz nie wiem![]()