Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my mamy taki rower mały dostał właśnie na dwa latka i śmiga jak szalony bardzo mu się podoba i do tej pory korzysta z niego niemal co dzieńnajlepiej od razu takimlodytata.pl - Jak rower - rower biegowy | mlodytata.pl
też tak myślałam o tym zestawie sprzątającym......i to jej kupie....a co to jest za słonik????my mamy taki rower mały dostał właśnie na dwa latka i śmiga jak szalony bardzo mu się podoba i do tej pory korzysta z niego niemal co dzień
a co do ostatniego posta gdybym miała córkę to bym jej kupiła zestaw sprzątający hihi super, bo z doświadczenia wiem ze te wszystkie "uczydelka" to tylko kusza rodziców mój mały ma te krzesełka i jakoś nie specjalnie lubi się nimi zajmować bardziej woli jak ja z nim gram w memory lub inne gry i tak chyba każde dziecko, zastanowiłabym się nad tym bo to wszystko kosztuje a myślę ze dziecko bardziej byłoby zadowolone z jakiej gry rodzinnej no bynajmniej mogę tak powiedzieć na zasadzie naszych doświadczeń polecam np słonika co wydy****e motylki, gry małpki czy Kubusia Puchatka z baryłkami miodu![]()
no wiesz co i teraz przez ciebie nie wiem!!!HASBRO MB GRA ELEFUN SLON MOTYLKI PROMOCJA! (1254112379) - Aukcje internetowe Allegro
Kubuś Puchatek-Wietrzny Dzień OKAZJA Dobra Cena! (1244361024) - Aukcje internetowe Allegro
kubusia nie mam ale cos na tej zasadzie
wiesz to zalezy od temperamentu dziecka u nas sie nie sprawdziły krzesełka itd bo moj maly nie usiedzi 2 min i to go srednio obchodzilo![]()