Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gag mówisz,że już masz na stanie te nowe zabawki? hyhy;-)
no własnie po co nowe zabawki, wystarczy torba od laptopa do ciągania po całym domu, zasilacz do walenia nim o podłogę i komóra żeby zadzwonić po matkę jakby się znudziło
Jagódź jaka skupiona, chyba nawet tak jej nie interesuje jej słynny pociąg ze zwierzakami.Swoją drogą nie dawałam jeszcze sitka, tylko mam cięższe ,metalowe więc trochę strach.Bo junior jak to facet, jak nie walnie to nie ma zabawy
u nas topowe sa telefony, kable, piloty, łyżeczki i pudełka po chusteczkach. też zastanawiałam sie ostatnio nad sensem wydawania fortuny na zabawki, skoro ta zrobiona przeze mnie tez jest fajoska a jest to mała butelka po wodzie z ziarenkami ryżu w środku
O polecam jeszcze balon z gumowej rękawiczki nadmuchany tak żeby nie strzelił po ściśnięciu w rączce albo buzi a jeszcze lepiej jak ma namalowane oczy, nos i buzię;-)
żelka - stolik kupiłam używany, więc sporo taniej niż nowy, a naprawdę w bardzo dobrym stanie - jednak nie ma to jak fiszerszajs
jaipur - zabawki juz są, więc wiesz....;-)
hope - do ilu Jagódź potrafi liczyć?
bra - u nas tez furorę robi butelka po wodzie mineralnej z grochem w środku -jak wszystkie zabawki się znudzą to ta magiczna buteleczka ratuję sprawę podczas stasiowego marudzenia