reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
No odebraliśmy ten stolik edukacyjny chicco. Jest świetny. Filip staje sobie przy nim, gra, tańczy, nachyla się do niego. I klocki też bardzo go interesują. Hehhe
A ty jutrzenka, co wczoraj fajnego nakupowałaś?

Asia ja dzis bylam na zakupach ale milo ze pytasz. Wiec wedle zyczenia juz pisze:

Od babci I na gwiazdke
JEŹDZIK AUTKO DISNEY KUBUŚ PUCHATEK INTERAKTYWNY (488790344) - Aukcje internetowe Allegro

od babci II na gwaizdke
Fisher-Price UCZĄCY ROBOT TOBI NOWOŚĆ +KATALOG (491404774) - Aukcje internetowe Allegro

od chrzestnej: na gwiazdke i urodziny
***FISHER PRICE CYRKOWY SŁOŃ Z KLOCKAMI NOWY!*** (494798983) - Aukcje internetowe Allegro
Mega Bloks Maxi - Wielki wózek - wywrotka z klockami 670

ode mnie w piatek szczeniaczek i dzis 2 plyty z teletubisiami i jedna z jego ulubinym Dobranocnym ogrodem.

Oczywiscie kupowalysmy w Wawie ale tak wkleilam zeby Wam pokzac :tak:

A chrzestnemu powiedzialam zeby kupilam warsztat z narzedziami fishera

A bylam z mama i siostra i kupilysmy tez prezenty dla jej synow, ode mnie gra Ryzyko, gra polawanie na myszy i 3 filmy na dvd.

A one tez kupily prawie wszystko co chcialy wiec zakupy mega udane plus pyszny kubelek z KFC :tak::tak:

Dotka powiem Ci ze jestem bardzo zdowolona z tej wywrotki, bo to taka przyszlosciowa zabawka, teraz sie glownie kupuje te grajace a one sa na jakis czas a ta mysle ze kilka lat mu posluzy, w lato przed domem bdzie z nia smigal :tak::tak:

Alex jezdzik mi sie spodobal bo taki kolorwoy i sporo rzeczy to wciskania i krecenia jest

reklama
Odwiedził nas dziś chrzestny Łukasza i przyniósł prezent, takiego dużego renifera. Łukaszowi bardzo się podobał, wycałował misia aż mokry był, wyprzytulał (poniżej zdjęcie reniferka):-D:-):-D:-D:happy: A od chrzestnej dostał kierownicę wydającą dzwięki samochodu, też lubi się nią bawic:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry