Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja niespełna 3-latka uwielbia LEGO Duplo, magnesy, piankowe puzzle z literami, zwykłe puzzle 30-60el, rysować, kolorować, bawić się ciastolina, klockami magnetycznymi. Mamy też drewniana kuchnię i akcesoria też bardzo lubi.
Moje dzieci uwielbiają książeczki! Mam ich na półce sporo, ale ostatnio głównie robimy zadania i uczymy się pisać z książkami od Wydawnictwa MD Monika Duda. Polecam szczególnie dla dzieci które rozpoczynają naukę takie tytuły jak Sówki mądre główki czy Misie urwisie. Z tego co wiem na stronie wydawnictwa też można kupił zabawki po promocyjnych cenach.
Najmłodsza najchętniej bawi się zabawkami edukacyjnymi o d Fisher-Price. Starszy syn, figurkami z bajek, komiksów, LEGO, autami wszelakimi. Lubi też gry zręcznościowe. W al.to mają teraz dobrą promocję na zabawki i gry: Wyprzedaż noworoczna do 73%