reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zabawki

Przez to że Ewa miała takie problemy ze snem szukałam rozwiązan różnego typu.
Między innymi natknęłam się na przytulankę mającą ułatwić zasypianie.

Zobacz załącznik 426600

Owieczka sama w sobie jest bardzo miękka i przytulna.Ewa pokochała ją od pierwszego dotyku, zasypia wtulona w nią. Do owieczki dołączona jest pozytywka (bicie serca, ocean, deszcz i spiew wielorybów) ale jest to takie charczydło, że nawet jej tego nie wkładam.

No i dostała centrum zabaw od dziadka. Jest to hit nad hitami.

Zobacz załącznik 426601

reklama
Także potwierdzam - centrum świetna rzecz. Natalka wreszcie załapała że moża okręcac się 360 stopni:)

hej, odświeżam temat bo zbliżają się święta, Mikołaj.. zatem.. co planuujecie dla maluchów?

ja zamówiłam już od cioci dla Tymka:
Lampka Biedronka Projektor Gwiazd Muzyka Zasilacz (2831253707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ponadto dostanie duży samochód (na mikołaja) i zamówiłam książeczki: Dlaczego i kto stoi za drzwiami (także na mikołaja), miarkę z kubusiem do jego pokoju (mikołaj)

Nie wiem co jeszcze zamówić dla Tymcia.. mama ma kupić kosiarkę Dyzio - playscool i co jeszcze?

Filip od nas dostanie mikrofon z Biedronki. I tyle. Uważam, że nie potrzebuje dużo prezentów, bo jeszcze jest za mały żeby wiedzieć o co chodzi ze świętami. Od rodziny też coś dostanie, ale będą to symboliczne rzeczy. Na Mikołaja nic nie planujemy kupować. Jak będzie starszy to i owszem, jakąś czekoladkę dostanie, czy wypad na np basen.

My z mężem kupujemy naszej młodszej córeczce kucyka Bruno, żeby bardziej "przykładała się" do stawiania pierwszych kroczków. A starszemu synowi, hmm tu wybór jest trudniejszy, albo gra monopoly albo moshi monsters albo jakąś grę komputerową :)

reklama
u Nas na mikolaja miało byc skromnie. od nas dwie małe książeczki cos słodkiego i tyle. ale doszły jeszcze prezenty od rodziny: sanki, interaktywna myszka minnie, znikopis, samochodziki, zwierzatka - gumiaki, przytulanka. i tak - znowu nie wiem gdzie to składowac. na swieta bedzie dvd do auta - od czesci rodziny, od nas fotel, od reszty rodziny cymbałki i keybord, do tego prezenty od cioteczek z bb i fb i jakies drobnostki od prababc. i tak tego strasznie duzo. ja dla mnie za duzo. juz postanowiłam ze od przyszłego roku, bedzie zrzuta na jeden wiekszy prezent pod choinke a na mikolaja bezwzględnie drobiazgi. a jak ktos z rodzinki bedzie sie boczył - trudno. i tak ziuta ma za duzo i nie szanuje i bardzo mi sie to nie podoba, wiec mamy cały rok, zeby to zmienic.

Do góry