reklama

Zabawkowe hity i kity

Jagoda.

Zaangażowana w BB
Tak do 6m to grzechotka była HITEM: TINY LOVE -grzechotka SKOCZEK
2eca05ebb0e64748.jpg

Zdarza mu się zając na chwilę: Fisher Price-pierwsze klocki malucha, ale same klocki sprawiają mu większą radość
klocki.jpg

HITEM były FISHER PRICE wyścigówki z kulkami
auta.jpg

Nie wiem czemu, ale jakoś nie spodobał się synowi MUZYCZNY STOLICZEK EDUKACYJNY SMILY PLAY dostał go na roczek i zainteresowanie było na krótko
1771699485.jpg

Ale za to lubi FISHER PRICE - KROKODYL I WESOŁE KLOCKI i to też dostał na roczek a zainteresowanie jest o wiele większe
SALON FISHER PRICE Wesole Klocki Krokodyl T4336 obr1.jpg

Teraz ma 14m i ostatnio bawi się Dartontoys Farma - DREWNIANY DOMEK ZE ZWIERZĄTKAMI a dostał go o wiele wcześniej tyle, że bawił się tylko zwierzątkami
c_big11923738.jpg

A największym HITEM jest: zestaw do piaskownicy z Biedronki za 15zł :-)
zestaw.jpg

reklama
A ja wywaliłam ostatnio 150 zeta za laptopa dla ZOski taki z fishera, ten droższy i powiem szczerze że za tyle kasy to spodziewałam sie czegoś lepszego. Już znacznie wiekszym sukcesem okazała się ciatolina z zestawem śniadaniowym, ale wadą jest to ze sie kruszy i wysycha, więc po każdej zabawie trzeba bezwzględnie chować do pudełka. ALe była to chyba pierwsza zabawka którą moje dziecko zajeło się dłuzej niż 15 minut!

u mnie Ania wozi lalki w wózeczku, lubi samochodziki i wszystkie narzędzia do majsterkowania, a hitem są puzzle i książeczki z naklejkami. Kupiłam jej garnuszek na klocuszek i po kliku dniach poszedł w zapomnienie, tak jak grające pianinko.

Moja córka uwielbia figurki Littest Pet Shop oraz lalki Baby Born i Chou-Chou. Nie bardzo interesują ją już w tej chwili klocki, z których do niedawna jeszcze zapamiętale budowała.

U nas hitem są samochodziki oraz klocki,natomiast kitem okazały się puzzle. Raz babcia kupiła i na szczęście nigdy więcej. Niemal od razu poszły w zapomnienie.
wszystko zależy od dziecka, każde jest inne. Moja ma niespełna 2 latka a puzzle uwielbia, pierwsze były bardzo proste 2-3 elementowe drewniane. Teraz układa już ok 20 elementowe, a jej ulubione to seria z Kubusiem Puchatkiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry