Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No sporo takich róznych rzeczy robi - czasem potrafi zabawić się sama, ale częścoiej trzeba siedzieć z nią na podłodze ;-)
piłeczki - toczy, maskotki- przytula, wieże układa z 2 klocków ale za to jak jest ułożona duża to potrafi delikatnie klocek po klocku rozebrać, ale najczęsciej machnięciem burzy, książeczki- nie lubi gdy jej czytam, ale lubi gdy opisuję co widze na kartkach a ona paluszkiem wskazuje i sama też lubi przeglądać, zabawki ze sznurkiem - ciągnie za sznurek ale nie wszystkie, telefon - podaje słuchawke
To jest taki etap i już...
do pasczy swojej włożyła garść suchej karmy
w drugiej ręce rozmaśliła jakiś makaron z mięsem
do tego cała się ufajtała jak to zobazyłam to zaniemówiłam ona widzi że się zbliżam (a wie że wtedy to juz koniec zabawy) a ta hyc i całą michę wody na siebie
za chwilę w ryk bo woda zimna :-) więc wyobraźcie sobie co wtedy czułam 

czasem nie mam sił. A co do szafek to stwierdziłam że jak sobie palcy nie przytnie to się nie nauczy i przestałam zwracać na to uwagę 

Demolkę mam co dizeń, wszystko z szuflad powyciągane, najlepsza zabawa to rzucanie w kuchni wyciąhniętych słoików z przetworami
walenie czym się da w płytki i piszczenie 

(te jej wrzaski doprowadzają mnie do szału)

chyba nic nie przykuwa jej uwagi na dłużej niż 2 minuty.

ooooo i to moja córa
ale to i tak sukces hihihihi dobrze że idzie spać około 18 wtedy mam czas na posprzątanie i złapanie oddechu 
To znaczy ja jej nie pozwalam wywalać rzeczy z szafek czy szuflad, więc zazwyczaj na otwarciu się kończy, bo dolatuję i jej zamykam, a ona już nie protestuje.
No i ja mało cierpliwa jestem, a z tego, co widziałam w programie Zawadzkiej to niekiedy hardcore odchodził
Wydaje mi się, że problem tych rodziców tkwił w tym, że po prostu na wszystko dziecku pozwalali - ja tego nie praktykuję, wiem co Ola może a czego nie, mam nadzieję, że im będzie strasza tym mądrzejsza