Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mam ale jeszcze nie testowany bo mój mady mąz w zeszłym roku zostawił go w bagazniku przy mega upale i dętka padła i jakos do terj pory nie miałczasu naprawic.. ale juz rozmawialismy i ma sie tym zająć
My mamy kask hamax'a - kupiliśmy go już rok wcześniej, do fotelika rowerowego też firmy hamax.
Ochraniacze na łokcie i kolana to mój wybór - rowerek biegowy nie ma podparcia bocznych kółek, w razie upadku najbardziej narażone miejsca będą chronione przed urazem.
my próbowaliśmy w sklepie (decathlon)ten rowerek,ale Alexowi nie przypadł do gustu! za to mój mądry mąż po miesiącu próśb o napompowanie mi kól od wózka poszedł na stacje benzynową bo samemu mu się nie chciało ręcznie napompować i wrócił z pęknietym kołem!gdze można dokupić koło do wózka?