reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

Szminka ja tez zabraniam pilotami sie bawic bo sie boje ze polknie baterie :tak:
no a zamykanie i otwieranie drzwi u nas tez jest ekstra hehe :-D
No a w piaskownicy to napewno sie jeszcze Emilci spodoba i to bardzo ;-)
nikodem lubi siedziec w piachu na poczatku myslalam ze bedzie jadl piach ale naszczecie nie i ladnie sie bawil lopatka itp. :-)
Lubi sobie chodzic po trawce i obserwowac otoczenie i lubi tez sie hustac na takim sloniku.

A i uwielbia zabawe samochodzikami :-)

reklama
Alunia bardzo lubi sie bawic naszymi szachami drewnianymi:-D:-D i w piaskownicy, naszczscie nie je piasku. I wszystkie huśtawki na plcu zabaw tez sa super. A to jest konik bujany ktory ostatnio jej kuplismy, rży i galopuje i Ala go caluje i tuli sie :-D:-D:-D:-D:-D

SZMINKA - napewno z czasem Emilcia przekona sie do piskownicy :tak:
MONICZKA - super sie Alunia prezentuja na koniku :-)
SAMI - Kuba na szczescie tez nie wcina piasku :-D

A Kuba tez lubi hustawki, poza tym nadal misie bardzo kocha, samochodziki, pilki.
Na spacerku wyrywa sie do wszystkich rowerkow, wiec wlasnie zamowilam (pokaze w odpowiednim watku).
Uwielbia pchac wozek.......na spacerze potrafi sie przyczepic do kogos obcego i pchac dzidzie razem z nim :sorry2::-D
No i wlazenie i wkladanie lapek gdzie sie da, glownie tam gdzie nie wolno :baffled:

Monika-bardzo fajny ten konik, a Ala jaka zadowolona:tak:
Sami, Anetka-a Basia niestety je piasek i kamienie:-:)no: Mam nadzieję, że kiedyś jej przejdzie:-p
Szminka-i jak-spróbowałaś jeszcze raz pójść z Emilką do piaskownicy? Przekonała się do piasku i babek?;-)

Basia nie opuści żadnego placu zabaw i żadnej piaskownicy:tak: Jak zobaczy plac zabaw i dzieci to nie możemy przejść obok, bo drze się w niebogłosy:-D A zdjęcie jej z karuzeli graniczy z cudem:-p Dzisiaj zaczęła wchodzić pod górę na takich pniach drewnianych na ślizgawkę-nie pozwalam jej, ale pokazuje różki...:sorry2:

piaskownica dalej :no::no::no:
raczkowanie po innej powierzchni niz beton tez :no::no::no:
chustwaki,schody,krawezniki i wszystko co sie buja oj tak:tak::tak::-D:-)

To Nacia nie lubi huśtawki :szok::-(, choc bujana i przewalana na wszystkie strony lubi być :baffled:. Zabrałam ją kiedyś na plac zabaw i posadziłam w huśtawce, to był ryk, jakby się bała. Ale u nas na hamaku to nawet zasypia. Poza tym, uwielbia zjeżdżalnie, koniki bujane i inne bajery, a do piasku jej nie dawałam, bo jakoś nie było okazji, więc nie wiem, czy je kamienie, ale trawę i kwiatki uwielbia.
Ulubione zabawki Naci to kółka kolorowe, poza tym piłki, które można turlać jak się raczkuje, no i wszystko z szuflad, szafek i co spotka na swej drodze.
A to Nacia na bujanym łabędziu.

Anetko-fajnie, Kubuś reaguje na spryskiwacz-Basia podobnie wciąga powietrze, też jak się na nią dmucha:laugh2::-D A tak na marginesie-ale Kubuś urósł :szok::tak:

reklama
Do góry