K
Katijah
Gość
Ja grzecznie czekam, to nic nie zmieni 

jak ma być to będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak sytuacja?Tak, im bliżej tym gorzej! Też apka mówi żeby w pt testować ale ciągle się biję z myślami czy zrobić dzisiaj, nieeee za wcześnie, i znów, a może zrobię? I tak w kółko![]()
Zapał trochę opadł jakoś, więc czekam na sobotę najwcześniej z testowanien, chyba że pojawią się objawy nadciągającej @I jak sytuacja?![]()
O jacie a co to się dzieje że zapał opadł?Zapał trochę opadł jakoś, więc czekam na sobotę najwcześniej z testowanien, chyba że pojawią się objawy nadciągającej @
Test zrobiony?Ja grzecznie czekam, to nic nie zmienijak ma być to będzie
No, niestety negatywnyTest zrobiony?![]()
Z jednej strony to dibrze bo za wcześnie to też nie ma co bo test może pokazać później ja w poprzedniej przy poronieniu zrobiłam za szybko wyszła bladziusia cieszyłam się powiedziałam wszystkim a wyszło jak wyszło. Nie ma co się jeszcze nastawiać na to że nic nie będzie ja trzymam ciągle kciukiW sumie to nic, tyle tylko że dowiedzieliśmy się że najprawdopodobniej w następnym cyklu w te dni mż będzie musiał mieć operację i jakoś tak...pomyślałam że jak teraz się nie uda to będziemy mieć przerwę. I tak nie chcę zobaczyć tej jednej kreski więc nie chcę testować za wcześnie...
Ja zaczynam płodne, mam nadzieję że się uda tym razem. A u ciebie?Dziewczyny co u was?![]()