Gabrysia27
Zaciekawiona BB
HejHej co tam u ciebie?
Byłam we wtorek na wizycie serduszko biło dzidzia jak narazie się rozwija kolejna wizyta 19 kwietnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejHej co tam u ciebie?
Jej super, cieszę się a ja w poniedziałek testuje i mam nadzieję że się udaHej
Byłam we wtorek na wizycie serduszko biło dzidzia jak narazie się rozwija kolejna wizyta 19 kwietniaa co u Ciebie?
![]()
O jacie to trzymam kciuki oby się udało koniecznie daj znać. Ja przed wizytą i zresztą na wizycie tak się stresowałam ze pani doktor nie mogła mi zrobić usg i tak się że mnie śmiała że masakra a ja panikowalam jak dziecko przed dentystaJej super, cieszę się a ja w poniedziałek testuje i mam nadzieję że się uda
No podejrzewam, że u mnie bedzie to samoO jacie to trzymam kciuki oby się udało koniecznie daj znać. Ja przed wizytą i zresztą na wizycie tak się stresowałam ze pani doktor nie mogła mi zrobić usg i tak się że mnie śmiała że masakra a ja panikowalam jak dziecko przed dentysta![]()
Ja się dalej boję i to okropnie na myśl o wizycie kolejnej aż mi się w żołądku przewraca. I chyba jiz tak zostanie do końca o ile będzie wszystko w porządku ale za Ciebie mocno trzymam kciukiNo podejrzewam, że u mnie bedzie to samo![]()
Hej i jak sytuacja?Zrobiłam dziś test, 11dpo i negatywny![]()
Czekam cierpliwie do piątku, bo wyrwałam się z tym testem jak filip z konopiiHej i jak sytuacja?![]()
Ale ja się nie dziwię bo im bliżej terminu miesiączki to bardziej się dłuży chociaż ja też nie wytrzymałam i zrobiłam dzień przed spodziewana miesiączka i ku mojemu zaskoczeniu pozytywny a później sama sobie w brodę plułam. Czy nie za szybko bo jeszcze dużo może się wydarzyć i tym mysleniem chyba bardziej się dołowałamCzekam cierpliwie do piątku, bo wyrwałam się z tym testem jak filip z konopii![]()
Czekam cierpliwie do piątku, bo wyrwałam się z tym testem jak filip z konopii![]()
Tak, im bliżej tym gorzej! Też apka mówi żeby w pt testować ale ciągle się biję z myślami czy zrobić dzisiaj, nieeee za wcześnie, i znów, a może zrobię? I tak w kółkoAle ja się nie dziwię bo im bliżej terminu miesiączki to bardziej się dłuży chociaż ja też nie wytrzymałam i zrobiłam dzień przed spodziewana miesiączka i ku mojemu zaskoczeniu pozytywny a później sama sobie w brodę plułam. Czy nie za szybko bo jeszcze dużo może się wydarzyć i tym mysleniem chyba bardziej się dołowałammężowi powiedziałam chyba dopiero po 2 albo trzecim teście
![]()